Teston Esdasdsa
Image default
Sport

Thuis trainen zonder tijdsdruk met het EMS apparaat

Een training die je thuis uit kunt voeren en waar je op een snelle en eenvoudige manier fit door wordt, dat kan met de EMS training van StimaWELL. Door EMS training is het niet meer nodig om urenlang naar de sportschool te gaan, met EMS bereik je binnen veel kortere tijd precies hetzelfde. En wat is dat dan dat je bereikt? Sterke spieren en fit worden. En dat allemaal met een training van maar 20 minuutjes die je enkel 2x per week hoeft uit te voeren.

Spieren worden aangestuurd door elektrische signalen

Trainen zonder tijdsdruk, precies waar en wanneer het jou uitkomt. Heb jij hier ook wel oren naar? Lees dan snel verder!

Wij kunnen ons bewegen doordat ons centrale zenuwstelsel onze spieren aanstuurt. Elektrische signalen worden vanuit de hersenen naar de spieren gestuurd die zich op dat moment moeten aanspannen. Dit gebeurt tijdens een flinke work-out, tijdens een ontspannen wandeling, om een kop koffie op te tillen, om de keuken schoon te maken, voor werkelijk iedere beweging die wij maken krijgen de desbetreffende spieren een elektrisch signaal om de spier in beweging te krijgen.

Tijdens een EMS training gebeurt precies hetzelfde met de spieren, ze worden aangestuurd of gestimuleerd door elektrische signalen. Nu alleen niet vanuit de hersenen, maar vanuit het EMS apparaat. Voor de spieren maakt het totaal niet uit of ze vanuit de hersenen of vanuit het EMS apparaat worden aangestuurd. Omdat het elektrische signaal bij beide hetzelfde voelt voor de spieren, reageren ze hier dan ook exact hetzelfde op.

Dubbele stimulatie middels een elektroden pak

Tijdens de EMS training draag je een elektroden pak. De speciale pakken van StimaWELL zijn uitgerust met maar liefst 12 elektrodeparen. Deze zorgen ervoor dat alle spieren tijdens de training continue gestimuleerd worden. Ben je lunges aan het uitvoeren? Dan worden je beenspieren dubbel gestimuleerd en worden alle andere spieren enkel gestimuleerd. Hierdoor bereik je in maar 20 minuten tijd hetzelfde als met ruim 3 uur sporten in de sportschool.

Misschien vraag je je af of EMS training gevaarlijk is? Daar kunnen we een kort en duidelijk antwoord op geven: nee, dat is het absoluut niet. Het EMS apparaat van StimaWELL is een gecertificeerd medisch product. Het is zeer veilig in gebruik. Een EMS training kan ten alle tijden onderbroken of aangepast worden.

https://ikwilstimawell.nl/