Teston Esdasdsa
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een goede zithouding met een ergonomische bureaustoel

Heb je een job waar je bijna altijd achter een computer zit? Dan is het belangrijk dat je zorg draagt voor je rug en de rest van je lichaam. De hele dag door zitten is sowieso niet goed voor je lichaam, maar je kan wel op een aantal zaken letten om de belasting op je lichaam zo min mogelijk te houden. Kies bijvoorbeeld voor een verstelbare hoog laag bureau en een ergonomische bureaustoel. Op die manier kan je de juiste zithouding aannemen en kan je het zittend werken ook afwisselen met staand werken. Zulke producten kan je bestellen bij Pro Office uit Meppel. De organisatie werd in 1949 opgericht door Johannes van der Schaar. Hij verkocht kantoorartikelen en typemachines. De zaak werd van generatie op generatie doorgegeven en is nu in handen van de kleinzoon van Johannes.

Een aantal voordelen van een ergonomische bureaustoel in combinatie met een hoog laag bureau

Eenvoudig uitgelegd, is een ergonomische bureaustoel een stoel die je lichaam zo min mogelijk belast. Zo’n bureaustoel bevat een gasveer waardoor je de stoel hoger of lager kan zetten. Ook de armsteunen zijn in hoogte, diepte en breedte aanpasbaar. Daarnaast bevat een ergonomische bureaustoel een schuifzitting. Dat zorgt voor steun onder je benen en je kan er de druk van de rugleuning mee bepalen. Wat je naast een ergonomische bureaustoel ook kan aankopen, is een hoog laag bureau. Dat type bureau is een bureau dat je elektrisch kan verstellen in de hoogte. De afwisseling van zittend en staand werken is namelijk dé ideale combinatie om je lichaam gezond te houden.

Surf naar de website van deze handelaar en bestel de gewenste producten

Surf zeker eens naar de website van Pro Office uit Meppel en ontdek alle voordelen van een ergonomische bureaustoel en een hoog laag bureau. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je de producten bestellen via de webshop. Bekijk je de producten liever van dichtbij? Ga dan langs in de fysieke winkel in Meppel.