Teston Esdasdsa
Image default
Zorg

Slimme praktijksoftware voor zorgverleners

Werk je in de zorg en heb je je eigen praktijk? Het EPD fysiotherapie, logopedie, GGZ, oefentherapie en ergotherapie software pakket Incura is voor jou een uitkomst!

Veel kleine zorgorganisaties en praktijken in ons land maken gebruik van het online HR-platform Buddee. Sinds een tijdje werkt Incura samen met Buddee. Voor jou als zorgmedewerker betekent dit dat je voortaan kunt beschikken over slimme software waarbinnen alle personeelszaken gebundeld zijn in één platform. Het gaat dan zowel om de HR als de salarisadministratie. Twee hoofdtools zijn de verlof- en verzuimregistratie en het urenregistratiesysteem. Zowel tijdelijke als vaste arbeidscontracten beheer je in Buddee middels de contracten- en documentenbeheerfeature. Aan belangrijke data (vakanties, ander verlof, verjaardagen, overeenkomsten die aflopen of juist starten) word je op tijd herinnerd dankzij de slimme remindertoepassing. Op incura.nl staat het volgende overzicht van de mogelijkheden van Buddee:

-digitaal personeelsdossier;

-verlof- en verzuimmanagement;

-document- en contractbeheer;

-employee self service;

-uren- en overurenregistratie;

-automatische workflows.

Samenwerkingsverbanden

We noemen enkele samenwerkingsverbanden die handige koppelingen met de Incura praktijksoftware mogelijk maken: Famed, Serviant, Vecozo, Logoclicks, Pharmeon, Hogeschool Utrecht en Zuyd Hogeschool. Bij Incura werken softwareontwikkelaars, productadviseurs, verkoopadviseurs, compliance managers, customer support medewerkers, systeembeheerders, commercieel medewerkers en marketingmensen. Zij worden op deskundige wijze aangestuurd door algemeen directeur Eric de Boer. De Boer is al jaren getrouwd met een zorgexpert en weet dus precies wat er leeft en waar behoefte aan is. Op incura.nl vertelt de Boer: “ (…) Zij wijst me (bijna) wekelijks op wat er goed én fout gaat in de zorg in Nederland. Ik wil mijn enthousiaste team faciliteren om de zorgverleners te helpen om goede zorg te kunnen blijven leveren.”

Veilige software 

Bij Incura staat de beveiliging van alle gegevens die online worden opgeslagen centraal. Op permanente basis worden veiligheid en privacy in de gaten gehouden en waar nodig verbeterd en aangescherpt. De ISO 27001 en NEN 7501 certificaten geven aan dat veilige gegevensbehandeling topprioriteit heeft bij Incura. De Incura software draait op het Philips systeem Vital Health: hét cloud based platform voor de zorg wereldwijd.

https://www.incura.nl/