Teston Esdasdsa
Image default
Zorg

Edevop bevat alle basisfunctionaliteiten voor het regelen van je administratie van je praktijk

Wil je je eigen praktijk starten in ergotherapie? Dan staat het geven van goede zorg aan patiënten op de eerste plaats. Daarnaast komt daar ook de administratie bij. Om dit makkelijk, snel en veilig te regelen is er Edevop online. Dit is een alles-in-een epd softwarepakket wat alle basisfunctionaliteiten bevat voor eerstelijns zorgverleners. Hierin vind je een EPD formulier, een agenda, een mogelijkheid om facturen op te stellen en verzenden, declaratiemogelijkheid aan zorgverzekeraars via VECOZO, controle op verzekeringsgegevens via VECOZO, Zorgmail om e-mails te ontvangen en verzenden en patiënten ervaringen meten met QDNA/Mediquest/Qualiview. Als je net gestart bent met je eigen praktijk is het goed mogelijk dat je nog geen contracten hebt gesloten met zorgverzekeraars. Je kunt ook zonder contract met zorgverzekeraars met Edevop werken. In dit software pakket kun je zelf facturen opstellen en deze naar patiënten versturen.

Edevop is naast Ergotherapie ook geschikt voor de volgende beroepsgroepen: fysiotherapie, logopedie en oefentherapie. Voor deze disciplines is een EPD formulier opgesteld dat voldoet aan de eisen van jouw discipline.

Tips voor zorgverleners die een eigen praktijk willen starten

–        Als je een eigen praktijk gaat beginnen is het handig om een ondernemingsplan op te stellen. Hierin geef je informatie over jezelf en de praktijk. Je geeft een beschrijving van je vaardigheden. Je beschrijft wat jou onderneming speciaal maakt. De locatie waar je je praktijk gaat vestigen. De kosten van de behandelingen. Hoe je klanten gaat werven en hoe je de financiën gaat regelen.

–        Wanneer je als zelfstandige aan de slag wilt, dien je je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Bij deze inschrijving word je ook meteen aangemeld bij de Belastingdienst.

–        Aanvragen van een AGB-code om declaraties te kunnen versturen naar zorgverzekeraars. Dit kan via de website van vektis.nl.

Aanvragen van een VECOZO-certificaat. Dit certificaat heb je nodig om te kunnen declareren bij zorgverzekeraars.

https://www.edevop.nl/