Teston Esdasdsa
Image default
Dienstverlening

Een aanhanger huren? Regel ‘t vandaag online!

Een open aanhangwagen, een autoambulance, een kipper, een bagagewagen of een aanhanger met huif huren? Een aanhanger huren kan tegen scherpe prijzen bij JobCar. Deze professionele aanhangwagen-verhuurder is gevestigd in Etten-Leur. Dit zijn de openingstijden:

-maandag t/m zaterdag 08.00 tot 17.00 uur;

-zondag 08.00 tot 22.00 uur.

De zondag is alleen gereserveerd voor het terugbrengen van aanhangers. Wilt u de gehuurde wagen toch liever op een ander moment retourneren? U kunt daarvoor een afspraak maken via 076 – 50 20 502 of info@jobcar.nl.

Bagagewagen huren

Bij de bagagewagen willen we nu even stilstaan. De naam zegt het al: de aanhanger is bedoeld om reisspullen in te vervoeren. JobCar verhuurt drie modellen. De overeenkomst tussen alle drie is dat ze veilig afgesloten kunnen worden. De verschillen betreffen het laadvermogen, de toegestane maximale massa, de afmetingen en de prijs. De hoogste / diepste uitvoering is de Stema mammoet carrier met standaard dak-drager van 154 bij 108 bij 51 cm. De langste – de Anssems gt 750 – heeft de volgende maten: 201 bij 101 bij 48 cm. De dagprijs van laatstgenoemde bedraagt op dit moment € 25 en de weekprijs € 65. Voor de Stema bagagewagen betaalt u € 50 per week of € 20 per dag. We zijn graag zo volledig mogelijk, dus hierbij de afmetingen en prijzen van bagageaanhanger nummer 3, de Anssems gt500. 151 bij 101 bij 48 cm, dag: € 22,50, week: € 55,00. Let op dit zijn actuele prijzen die na het schrijven van dit artikel aangepast kunnen zijn. Bij de Anssems bagagewagens is dak-drager montage mogelijk.

Neemt u graag de fietsen mee op vakantie? JobCar heeft diverse fietsendragers in de aanbieding. U kunt deze los of samen met een bagageaanhangwagen huren. Denkt u aan het volgende als u de drager en / of aanhanger op gaat halen:

–        neem een geldig rijbewijs mee;

–        neem voldoende cash geld of uw bankpas mee om direct af te rekenen.

De reservering kunt u 24/7 en 365 dagen per jaar online plaatsen via https://www.jobcar.nl/bagagewagen-huren/.

https://www.jobcar.nl/