Teston Esdasdsa
Image default
Sport

Duikexpert of beginneling: een trimvest en een ademautomaat zijn in alle gevallen onmisbaar

Heeft u al een trimvest? Als u graag duikt of graag wilt gaan duiken, dan heeft u dit duikersartikel nodig. Een trimvest zorgt ervoor dat u op dezelfde hoogte blijft drijven, omhoog gaat of juist naar beneden gaat. Aan het vest kunt u een duikfles en een ademautomaat bevestigen. De lucht die u het trimvest in of uit kunt laten lopen, komt dan ook van deze duikfles. De bedoeling is dat u op een normale manier onder water kunt ademhalen met behulp van deze ademautomaat.

Een trimvest om te trimmen, maar ook handig voor andere dingen

Uiteraard kunt u een trimvest gebruiken om te trimmen: het in en uit laten lopen van de lucht in het vest. Daarnaast kunt u dit duikersartikel ook nog voor andere doeleinden gebruiken. Zo kunt u er -naast een ademautomaat- verschillende accessoires aan bevestigen, zoals een duikkompas of een duikmeter. Bovendien heeft een trimvest in veel gevallen zakjes, waar u bijvoorbeeld lood in kwijt om uzelf te verzwaren of u kunt er andere benodigdheden in kwijt.

Beginneling? Neem eerst deel aan een duikcursus

Als u nog niet eerder heeft gedoken, dan kunt u zichzelf opgeven voor een duik- of snorkelcursus. U leert hier de juiste duikerstechnieken en krijgt na afloop van de cursus een PADI-certificaat. U kunt een duik- of snorkelcursus eenvoudig online bestellen.

Duikapparatuur voor zowel de professional als de starter

Als u op zoek bent naar duikapparatuur, dan kunt u een bezoek brengen aan de 1000 m2 tellende duikwinkel Herman Lieven. In deze winkel vindt u zowel merkapparatuur als goedkopere varianten. Zowel voor de beginneling als voor de duiker die al veel ervaring heeft. Naast een fysieke winkel, kunt u ook online terecht op de webshop van Herman Lieven. Bovendien kunt u ook voor onderhoud en het repareren van uw ademautomaat bij deze winkel terecht.

Gerelateerde artikelen

Thuis trainen zonder tijdsdruk met het EMS apparaat

Welke symptomen hebben een tennisarm?

EMS: een trainingsprogramma op basis van elektrische spierstimulatie