Teston Esdasdsa
Image default
Zakelijke dienstverlening

De CAR-verzekering is perfect voor aannemers in het zzp

Als u werkzaam bent in de bouw, zijn er uiteenlopende risico’s waar u dagelijks mee te maken krijgt. Zo kan een ontevreden opdrachtgever schade aan zijn of haar eigendommen op u willen verhalen. Ook kan er schade ontstaan aan een constructie die u heeft opgeleverd of kunt u aansprakelijk worden gesteld voor schade die is ontstaan nadat u bepaalde zaken heeft gemonteerd. Wordt u bij zo’n zaak in het ongelijk gesteld, dan komt u voor onverwachte kosten te staan die vaak hoog uit kunnen vallen. Dat kunt u als zzp’er niet altijd ophoesten en mede daarom is het verstandig om te investeren in een goede verzekering die u tegen dit soort risico’s beschermd. De CAR-verzekering voor het zzp is zo’n verzekering.

Vind de juiste verzekering met hulp van een ervaren adviseur

Natuurlijk dekt de CAR-verzekering voor het zzp veel, maar niet alles. Het is bijvoorbeeld ook verstandig om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten en hiervoor verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Op die manier zorgt u voor een verzekering met een goede dekking en een scherpe premie die goed bij uw situatie past. Dat vergelijken is echter niet altijd even eenvoudig, waardoor de juiste beroepsaansprakelijkheidsverzekering soms onvindbaar lijkt. Gelukkig kunt u hiervoor de hulp van een expert inschakelen die precies weet waar u op moet letten bij het vergelijken. VEZA Verzekeringen is zo’n expert die u helpt om de juiste verzekeringen voor uw situatie te vinden. Deze ervaren verzekeringsadviseur heeft al uiteenlopende ondernemers en particulieren aan de juiste verzekering geholpen.

Kies voor een adviseur die met u meedenkt

Zoekt u nog een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering en wilt u verschillende aanbieders vergelijken? Of wilt u juist een CAR-verzekering voor het zzp afsluiten? Neem contact op met de vriendelijke medewerkers van VEZA Verzekeringen om de mogelijkheden te bespreken. De deskundige medewerkers van dit bedrijf denken graag met u mee over de verzekeringen die het best op uw situatie aansluiten, zodat u goed tegen risico’s bent ingedekt, maar niet te veel premie betaalt.