Teston Esdasdsa
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een bedrijfspand in Zevenaar voor ieder type onderneming

Heeft u een klein of middelgroot bedrijf in de omgeving van Zevenaar en zoekt u naar een bedrijfspand? Bij OC de Pelikaan kunt u diverse kantoorruimtes huren voor een vast bedrag per maand, inclusief service- en energiekosten. Bij dit ondernemerscentrum weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Door het diverse aanbod aan ruimtes (variërend van 18m2 tot 60m2) kunt u eenvoudig een ruimte kiezen die past bij u type bedrijf en eventueel doorgroeien in de toekomst. Door de korte huurovereenkomsten is het huren van een bedrijfspand bij dit ondernemerscentrum in Zevenaar daarnaast ook uitermate geschikt voor startende ondernemers.

Een perfecte locatie met verschillende faciliteiten

Als u ervoor kiest een kantoorruimte te huren bij OC de Pelikaan, dan kunt u gratis gebruik maken van verschillende faciliteiten. Zo heeft het ondernemerscentrum verschillende vergaderruimtes tot zijn beschikking, zodat u er eenvoudig klanten of zakenpartners kunt ontvangen. Daarnaast maakt u gratis gebruik van het kopieerapparaat en de beamer. Ieder kantoor is voorzien van een vaatwasser en koelkast, airco, buitenzonwering én een razendsnelle internetverbinding. Zo kunt u zonder haperingen in alle rust doorwerken aan uw bedrijf. Verder beschikt u over een uitstekende schoonmaakservice, zodat u altijd in een frisse kantoorruimte werkt. Als kers op de taart bevindt dit bedrijfspand in Zevenaar zich op een uitstekende locatie, namelijk tegenover station. Zo kunnen uw werknemers en klanten u eenvoudig bereiken. Met een ruime parkeervoorziening bent u daarnaast altijd verzekerd van een parkeerplek. Wat wilt u nog meer?

Kom snel een kijkje nemen bij dit ondernemerscentrum

Heeft u wel interesse in het huren van een bedrijfspand bij dit ondernemerscentrum in Zevenaar? Neem dan contact op met deze organisatie en maak een afspraak voor een rondleiding. Zo kunt u rustig een kijkje nemen in de prachtige kantoren en een geschikte ruimte kiezen voor uw bedrijf. Kunt u niet wachten? Bekijk dan alvast het aanbod online.

https://www.ocdepelikaan.nl/

Gerelateerde artikelen

Een goede zithouding met een ergonomische bureaustoel

Frigo Group is graag uw diepvries-partner!

De CAR-verzekering is perfect voor aannemers in het zzp