Testonesdasdsa

Waarom een pet geschikt is als promotiemiddel

Wil jij als bedrijf ook werken aan je naamsbekendheid? Wil je opvallen tussen al je concurrenten? Dan is het een uitstekend idee om promotiemiddelen in te zetten. Het is bewezen dat bedrijven die promotiemiddelen gebruiken, vaker benaderd worden, sneller herkend worden en hun naam eerder blijft hangen. Maar hoe pak je zoiets aan? Het is makkelijk bedacht, maar de uitvoering is vaak een ander verhaal. Waar kun jij als bedrijf mee voor de dag komen? Waar worden mensen blij van? Als je het echt lastig vindt om iets origineels te bedenken, is het een goed idee om petten te bedrukken. Dit promotiemiddel werkt altijd.

Petten bedrukken

Waarom is het dan zo’n goed idee om als promotiemiddel een pet te gebruiken? Dit komt omdat het een attribuut is die door heel veel mensen wordt gebruikt. Een pet, ook wel een cap genoemd, kan worden gedragen door mannen, vrouwen en kinderen. Perfect dus om daar je bedrijfslogo op te laten drukken. Petten worden heel vaak gebruikt. Bijvoorbeeld tijdens warme dagen om de ogen te beschermen, maar ook tijdens het sporten of gewoon in vrije tijd. De naam of het logo van jouw bedrijf zorgt ervoor dat mensen onbewust jouw reclame dragen. Je zult merken dat je naamsbekendheid hierdoor vergroot.

Pet of cap gaat lang mee

Een ander voordeel van petten bedrukken, is dat deze gebruiksvoorwerpen niet snel weggegooid worden. Bedenk maar eens hoeveel pennen, sleutelhangers, tasjes en aanstekers snel de weg naar de prullenbak vinden. Jij hebt veel geld geïnvesteerd in het laten bedrukken van een promotiemiddel, maar meer dan de helft is waarschijnlijk alweer heel gauw uit zicht. Met een pet is dat anders. Mensen zijn hier zuiniger op, zien het als een soort kledingstuk en zullen het dan ook niet snel weggooien. De kans dat jouw reclame verspreid wordt is dus vele malen groter met een pet of cap. Helemaal omdat mensen deze ook nog eens op ooghoogte dragen.

Online kiezen uit groot assortiment

Misschien heb je al eens gegoogeld naar het laten bedrukken van een promotiemiddel. Er is enorm veel aanbod en waarschijnlijk zie je door de bomen het bos niet meer. Om jou een hoop zoekwerk te besparen, hebben wij daar al tijd en energie ingestoken; petten bedrukken  doe je bij Pinkcube. Zo ben je verzekerd van een professioneel bedrijf. Je hebt een ruime keuze uit een groot assortiment caps en het is zelfs mogelijk om de cap geheel naar je eigen huisstijl te laten ontwerpen. Kom je er niet uit? Dan staan de productspecialisten van dit bedrijf graag voor jou klaar.