Teston Esdasdsa
Image default
Bedrijven

Een ruime auto huren

Wanneer je een ruime auto nodig hebt, dan wordt er vaak gesproken over een 7 persoons auto. Een 7 persoons auto biedt net wat meer ruimte dan een normale personenauto. Deze ruimte is ideaal voor je gezin, het vervoeren van je vrienden of familie, maar ook voor activiteiten zoals sportenwedstrijden op zaterdag of verhuizen. De ruimte die een 7 persoons auto biedt is dan echt een uitkomst. Het voordeel van een 7 persoons auto zit over het algemeen in de grote laadruimte en het comfort die er is voor alle mensen die in de auto zitten. Bovendien heeft een 7 persoons auto vaak een hoge instap en kent deze auto slimme assistenten. Dat is nog eens extra handig.

Voorwaarden

Wanneer je een 7 persoons auto gaat huren dan gelden er voorwaarden. Als je de auto huurt dan ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Er geldt een eigen risico van €1500,- per schadegeval. Dit schadegeval is af te kopen met een eigen risico tot €500,- per schadegeval. Daarnaast geldt er ook nog een voorwaarde wanneer je de huurtermijn zelf verlengt en de auto dus niet terug brengt. Breng je de auto niet terug? Dan komt er €50,- exclusief BTW op iedere gehuurde dag. Verder gelden er ook voorwaarden voor annulering, reparaties, WA-verzekering en schade. Alle voorwaarden kun je lezen in de algemene voorwaarden die je toegestuurd krijgt wanneer je een 7 persoons auto gaat huren.

Auto

De 7 persoons auto kun je gewoon besturen met je rijbewijs B. De auto is uitgevoerd met onder meer cruise control, climate control en een modern audio systeem. In de winter heeft deze auto winterbanden en indien gewenst gratis sneeuwkettingen. Je huurt deze auto al vanaf €54,- per dag als je tot 5 dagen huurt. Huur je vanaf 5 dagen dan huur je deze auto al vanaf €50,- per dag.

https://autoverhuurdemulder.nl/7-persoons-auto-huren/

Gerelateerde artikelen

Het inrichten van een werkplek voor werknemers

Social media voor je bedrijf

Persoonlijk leiderschap gaat over zelfmanagement