Teston Esdasdsa
Image default
Bedrijven

Kerstlampjes

Met kerstlampjes creëer je een magische sfeer tijdens de feestdagen. Deze sfeerverlichting is niet alleen ideaal om jouw kerstboom feestelijk te versieren, maar staat ook prachtig op andere objecten. Of je nu jouw woning of bedrijfspand wilt versieren, met kerstlampjes kun je veel kanten op! Versier jouw kerstboom met twinkelende verlichting of zet LED kaarsen neer tijdens jouw kerstdiner voor een knusse, warme sfeer. Daarbij kun je zowel binnen als buiten kerstlampjes gebruiken om de ultieme kerstsfeer te creëren. 

Kerstlampjes binnen

Kerstlampjes kunnen binnen je huis gezellig verlichten. Zeker in de koude wintermaanden kunnen kerstlampjes zorgen voor een warme, knusse sfeer. Kerstlampjes voor binnenshuis bestaan er in allerlei soorten en maten. Denk aan verlichting voor in je kerstboom, langs het raam of aan de openhaard. Voor je kerstboom bestaan er ook veel verschillende soorten kerstlampjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit clusterverlichting en lichtstrengen. Clusterverlichting is een snoer met veel kleine lampjes die kort op elkaar volgen. Deze verlichting heeft de meeste lampjes per meter snoer. Dit zorgt ervoor dat jouw kerstboom goed verlicht wordt. Bij de lichtstreng is er een grotere afstand tussen de lampjes en zijn de lampjes groter. Dit maakt het gemakkelijker om de verlichting in de boom te hangen. 

Kerstlampjes buiten

Kerstlampjes zijn ook erg geschikt om buitenshuis op te hangen. Bijvoorbeeld aan je dakgoot, in een boom of aan je voordeur. Veel kerstlampjes voor buiten bestaan uit hoogwaardige materialen, waardoor je deze zonder zorgen op elke plek buitenshuis kunt bevestigen. Met ijspegelverlichting creëer je bijvoorbeeld in een handomdraai een gezellige gevel. Deze kerstlampjes lijken op ijspegels en kun je ophangen aan je woning, dakgoot, schuur of bedrijfspand. Enorm geschikt voor de donkere dagen! Wil je wat extra opvallen in je straat? Dan is vlaggenmast verlichting echt iets voor jou. Alle LED kerstlampjes zitten in de vorm van een kerstboom gevestigd aan de paal van een vlaggenmast.

Veilig en energiezuinig versieren met LED kerstlampjes

LED kerstlampjes zijn voorzien van LED technologie, wat dit type verlichting energiezuinig maakt. Met LED lampjes bespaar je namelijk maar liefst vijf tot tien keer meer energie dan met reguliere kerstverlichting. Zo ben je ook nog eens voordeliger uit. Wil je nog meer energie besparen? Kies dan voor kerstlampjes met een timer. Zo kun jij zelf precies instellen hoe lang jouw kerstlampjes aan staan.