Teston Esdasdsa
Bedrijven

Teleleads – telemarketing specialist

Teleleads – telemarketing specialist

Zonder klanten heb je als bedrijf geen omzet, en zonder omzet is er geen bedrijf. Actief mogelijke nieuwe klanten benaderen kan dus aanzienlijk bijdragen aan de groei van jouw onderneming. Het ‘koud’ benaderen van leads via de telefoon wordt telemarketing genoemd, ook wel bekend als koude acquisitie. Bedrijven die wellicht baat hebben bij jouw product of dienst worden dan benaderd met de vraag of ze wellicht geïnteresseerd zijn in een verder informatief gesprek. Teleleads is een bedrijf dat in telemarketing gespecialiseerd is.

Meer leads door middel van telemarketing

Teleleads heeft de beschikking over een grote database van bedrijven. Wij kunnen hieruit een selectie maken op basis van zaken als branche en de regio waarin je actief bent. Bedrijven die mogelijk klant kunnen zijn van jouw dienst of product gaan we vervolgens benaderen, waarbij we een belscript hanteren dat in overleg met jou wordt opgesteld. Als een bedrijf laat merken wel meer te willen weten noemen we dit een warme lead. Deze lead kun jij of een accountmanager vervolgens in een salesgesprek proberen binnen te slepen.

Je telemarketing uitbesteden?

Ben je benieuwd wat Teleleads op het gebied van telemarketing voor jouw onderneming kan betekenen? Informeer gerust verder door contact op te nemen en vraag om een vrijblijvende offerte! Je kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 088 000 85 75.

https://www.teleleads.nl/