Testonesdasdsa

Twijfel jij over MYOMY’s My Paper Bag of een andere shopper?

Als je al een tijdje op zoek bent naar een leren shopper, dan kan MYOMY Paper Bag je niet ontgaan zijn. Deze tas is misschien wel een van de bekendste shoppers die er bestaan! Maar natuurlijk is My Paper Bag niet de enige optie wanneer het op shoppers aankomt. Twijfel jij ook of My Paper Bag een goede optie voor jou is? In dit artikel gaan we dieper in op de bijzonderheden van My Paper Bag en maken we een vergelijking met andere shoppers. 

My Paper Bag MYOMY 

My Paper Bag kwam in 2007 op de markt en was een ontwerp van Ramon Middelkoop. Middelkoop werd geïnspireerd door de bruine papieren draagtasjes van het Amerikaanse warenhuis Bloomingdales: My Paper Bag heeft inderdaad die kleine kartelrandjes zoals een echte papieren draagtas en de originele versie werd in bruin leer gemaakt. Inmiddels zijn er allerlei varianten van de Paper Bag verschenen: met lange hengsels, een vilten versie, verschillende kleuren en verschillende leersoorten. De tas heeft een rits aan de bovenkant en wordt geleverd met een houten plankje dat je onderin de tas moet leggen. Zo blijft de tas mooi in vorm en zakt ‘ie niet in elkaar als je er teveel spullen indoet. 

Vergelijking met andere (leren) shoppers 

My Paper Bag is van een stevige leersoort gemaakt die mettertijd steeds zachter wordt. Maar als je daar geen geduld voor hebt en je My Paper Bag te stijfjes vindt, dan zijn er ook andere leren shoppers verkrijgbaar die wat soepeler van vorm zijn. Verder bestaat My Paper Bag uit een groot vak en een klein vakje met rits en dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld boeken en een laptop meeneemt. Als je echter meerdere kleine items in je tas hebt, dan loop je misschien de hele tijd te graaien vanwege het gebrek aan vakjes. Je kunt in dat geval dan misschien beter een shopper kopen die een handigere indeling en meerdere vakjes heeft. Jouw nieuwe MYOMY tas koop je natuurlijk bij Marington.nl!


 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

 

https://www.marington.nl/tassen/