Dakdekker Amsterdam

Heeft uw pand in Amsterdam een plat dak, en bent u op zoek naar een dakdekker met verstand van zaken? Voor een gespecialiseerde dakdekker Amsterdam kunt u rekenen op de vakmensen van Kewodak. Al meer dan drie decennia lang houden wij ons bezig met alles wat met het platte dak te maken heeft. Van aanleggen tot renoveren, onderhouden en repareren. Wij beschikken over alle kennis die nodig is om elk dakproject succesvol af te ronden. Of het nu gaat om een bedrijfspand of een woonhuis, de dakdekkers van Kewodak staan graag voor u klaar.

Daklekkage oplossen

Als u onverhoopt met een lekkend dak komt te zitten, dan is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Kewodak heeft hiervoor een speciale spoedservice. Of het nu klaarlichte dag is of midden in de nacht, de servicedienst van Kewodak is altijd bereikbaar. Als u contact met ons opneemt kunnen wij snel ter plekke zijn om het probleem op te lossen. Wij laten u nooit lang met een daklekkage zitten en repareren de schade voordat deze verergert. Om daklekkage in de toekomst te voorkomen, kunnen wij desgewenst ook een onderhoudsbeurt uitvoeren. 

Wat Kewodak nog meer doet

U kunt dakdekkersbedrijf Kewodak inschakelen als u een daklekkage heeft, maar wij doen nog veel meer dan uw dak repareren. Platte daken hebben veel potentie en zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt om zonnepanelen op te plaatsen. Deze kunnen in elke gewenste hoek worden gezet, zodat zonlicht optimaal opgevangen wordt. En heeft u er wel eens aan gedacht dat uw platte dak gelegenheid biedt voor een mooi dakterras? Bij Kewodak zien we alle mogelijkheden die daken te bieden hebben en deze benutten we graag. Neem direct contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. We komen graag vrijblijvend bij u langs!

 

 

https://www.kewodak.nl/