Testonesdasdsa

Hoe werkt aanbouw serres?

Wanneer je een serre wil laten bouwen heb je hier verschillende opties voor. Je kunt kiezen uit een vrijstaande serre of je kunt kiezen voor aanbouw serres waar de meeste mensen voor kiezen.

Het verschil

Een vrijstaande serre staat los van de woning en kan bijvoorbeeld in de tuin geplaatst worden. Het is dus niet verbonden met de woning zelf en is een eigen constructie. Aan de andere hand is aanbouw serres wel verbonden met de woning want het wordt aan de woning zelf, gebouwd. De serre en de woning vormen zo dus een constructie.

Welke is het beste?

De meeste mensen kiezen voor aanbouw serres juist omdat het verbonden is met de woning. Op deze manier willen ze hun woning groter te maken wat met aanbouw serres mogelijk is. Een groter woonkamer, keuken of eetkamer is mogelijk met aanbouw serres. Met de serre is het mogelijk om deze ruimtes te verlengen. De serre is overdekt en word zo dus een deel van de woning. In de praktijk wordt het vaak gebruikt om de woonkamer of eetkamer te verlengen. Zo zijn er veel woningen dat de serre als eetkamer hebben.

Wil je de verschillende opties zien? Vraag dan vrijblijvend ontwerpen aan.

Serbo.nl

Slimster.nl

Alruco.nl