Naambadges voor uw bedrijf laten maken

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar naambadges? Maak dan kennis met Clip4you! Wij zijn een bedrijf dat een breed aanbod aan naambadges levert, geschikt voor diverse doeleinden. Zo kunnen wij stijlvolle naambadges leveren, naambadges voor zakelijke doeleinden, herbruikbare naambadges, naambadges met een magneet, naambadges voor in de zorg, en nog veel meer. Door middel van naambadges vergroot u de veiligheid binnen uw bedrijf of instelling. Zo kan iemand herkend worden als medewerker van het bedrijf. Het geeft medewerkers en uw bedrijf ook een professioneler aanzicht. Clip4you beschikt over een breed assortiment aan naambadges van hoge kwaliteit en kan u dus altijd een naambadge leveren dat bij uw bedrijf of instelling past.

Een breed aanbod aan naambadges

Clip4you biedt vele mogelijkheden wat betreft naambadges. Deze kunnen volledig custom made worden, kunnen het logo van uw bedrijf of organisatie bevatten en kunnen van diverse materialen gemaakt worden. Zo leveren wij aluminium naambadges, maar ook naambadges van rubber. Die laatste zijn zeer veilig voor bijvoorbeeld zorginstellingen. Clip4you helpt u graag aan een naambadge dat bij uw bedrijf of organisatie past. Wij adviseren u daar graag over. Zo zijn stijlvolle, aluminium naambadges geschikt voor op de werkvloer bij bedrijven, maar lenen zachte naambadges van rubber zich beter voor zorginstellingen. Wellicht passen persoonsgebonden plaatbadges met de naam van uw werknemer erop gedrukt bij uw bedrijf, of kiest u liever voor herbruikbare badges waarbij het papieren label verwisseld kan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Over Clip4you

Clip4you is een bedrijf dat diverse producten levert voor bedrijven, organisaties en instellingen. Bij ons kunnen naambadges op maat gekocht worden, plastic pasjes, klokken met een logo erop, sleutelhangers met een barcode, metalen visitekaartjes, paperclips met logo en typeplaatjes. Uw logo wordt slijtvast en haarscherp op de artikelen aangebracht en wordt in full-color geprint. Met onze producten kunt u uw bedrijf of organisatie meer karakter geven. Wij hebben een ruim assortiment aan producten. Graag adviseren we u over de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen we u een gratis ontwerpstelsel doen, maar u bent natuurlijk ook vrij om ons uw eigen ontwerp toe te sturen. Een sample van het door u gewenste product is geen probleem. Tevreden met het ontwerp en de sample? Plaats dan uw bestelling! Wij hanteren scherpe prijzen en brengen geen verzendkosten in rekening.

 

Neem gelijk contact op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Clip4you biedt voor uw bedrijf of instelling? Kijk dan eens rond op de website! Daar treft u al onze artikelen aan, alsmede meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook even contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 038 – 421 10 58, wij staan u graag te woord.

 

https://www.clip4you.nl/