Teston Esdasdsa
Vakantie

Frisse neus halen op de Veluwe

Bent u op zoek naar een unieke plek om te overnachten en te genieten van de natuur? Dan kunt u op de Veluwe bijzonder overnachten. Bij Van der Valk hotel Apeldoorn krijgt u de unieke kans om wakker te worden midden op de Veluwe. Hier kunt u de gordijnen openen en direct genieten van de prachtige natuur.

Heerlijke arrangementen

U heeft de keuze uit een ruim kameraanbod en verschillende arrangementen. Met het bos als achtertuin kunt u gemakkelijk uw verblijf uitbreiden met leuke activiteiten. U kunt bijvoorbeeld de Veluwe ontdekken met uw fiets of u trekt uw wandelschoenen aan voor een wandeling door de landschappen. Lijkt u het leuk om wild te spotten? Dan kunt u mee met een safaritocht met de boswachter van Staatsbosbeheer. Met elkaar speurt u naar voetsporen en wilde dieren! Daarnaast zijn er nog meer outdoor activiteiten die u kunt doen. Zo kunt u bijvoorbeeld golfen, mountainbiken en nog veel meer. Kortom, genoeg te beleven rondom Hotel Apeldoorn – de Cantharel en is een overnachting combineren met een leuke activiteit ideaal!

Voordelig overnachten bij Van der Valk

Wilt u graag een bezoek brengen aan een hotel in Apeldoorn met aanbieding? Kijk dan naar hotelovernachtingen met aanbiedingen voor bijvoorbeeld een romantische, lastminute of een voordelig verblijf. Dan zit u bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel op de juiste plek! Hier profiteert u het hele jaar door van scherpe prijzen. Elk seizoen krijgt u de kans om leuke activiteiten te doen op en rondom de Veluwe. U kunt tot rust komen in het beauty– en wellness-gedeelte van het hotel of genieten van een koetstocht over de Veluwe. Bezoekt u liever een stad? Dan is Apeldoorn ideaal voor een dagje cultuur, kunst of shoppen.

Bent u benieuwd naar voordelige overnachtingen bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel? Kijk dan voor meer informatie op de website.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/