Teston Esdasdsa
Image default
Vakantie

Le Parage, een fijne en rustige camping in Noordwijk aan Zee

Tegenwoordig zijn de zomers in Nederland zonovergoten. Het is dan ook helemaal niet meer nodig om voor een heerlijke zon en strand vakantie naar het buitenland te moeten. Want wij Nederlanders hebben het geluk dat wij gewoon in ons eigen land van de mooiste stranden kunnen genieten. Heerlijke stranden kunt u onder andere vinden bij Noordwijk, in de provincie Zuid-Holland.

Wat dacht u van een zon, zee en strand vakantie op een fijne camping in Noordwijk? Dan kunt u terecht bij onze mooie camping Le Parage! Het unieke van deze kleinschalige camping is dat deze midden in de natuur ligt. U kunt dus niet alleen genieten van de zee en het strand maar ook van de mooiste bossen en een prachtig duingebied. Want daar is onze camping door omringd.

Le parage is een rustige, kleine camping waar gasten geheel tot rust kunnen komen. Er zijn 34 ruime kampeerplaatsen aanwezig welke allemaal voorzien zijn van een 6 ampère elektra aansluiting en gras. Op de velden bij de kampeerplaatsen zijn watertappunten te vinden. Vlakbij uw kampeerplaats kunt u uw auto op de ruime parkeerplaats parkeren. Naast de 34 kampeerplaatsen heeft de camping 27 camperplaatsen. Deze plaatsen zijn voorzien van een 10 ampère elektra aansluiting, wateraansluiting, stevige grasmatten en waterafvoer. Verder is camping Le Parage voorzien van moderne en schone sanitaire voorzieningen met warme douches, een verwarmde babywasplaats, een wasserette, een kinderspeeltuin, een sportveld, een basketbal en voetbal kooi, een kantine met bar en televisie en gratis Wifi op uw staanplaats.

De Bollenstreek, de mooie streek aan de Hollandse kust

De Bollenstreek, waar onder andere Noordwijk, Noordwijkerhout en Lisse onder vallen, is een uniek gebied om op vakantie te gaan. Van de prachtige bollenvelden tot de zee en het strand, van leuke steden en knusse dorpjes op kleine afstand tot historische musea en pretparken. Jong en oud kan zich in deze omgeving ongelofelijk goed vermaken!

Is de camping niets voor u en zoekt u daarom naar vakantieparken rond Noordwijkerhout? De eigenaar van camping Le Parage heeft ook een heel fijn vakantiepark met mooie en ruime vakantiebungalows. Het vakantiepark ligt in Noordwijkerhout. Net als camping Le Parage ligt ook het vakantiepark vlakbij de zee en tussen de duinen en bossen.

Zowel op de camping als in een vakantiepark is het in de Bollenstreek zeer goed vertoeven!

https://www.sollasi.nl/