Teston Esdasdsa
Image default
Vakantie

Glamping bij een pretpark

Een dagje pretpark met de kinderen. Het is hartstikke leuk, maar ook enorm vermoeiend. Voor iedereen. Als ouder ben je continu aan het opletten of de kinderen niet in de massa verdwijnen, of ze hun handen wel binnen het karretje houden en of ze het wel naar de zin hebben. Maar zelfs op de leukste dag in een pretpark is het onvermijdelijk dat er een huilbui komt.

Geef maar toe: aan het eind van zo’n dag is iedereen gesloopt. Maar waar de kinderen op de achterbank in slaap vallen, moeten jullie de thuisreis nog tot een goed eind zien te brengen.

Maar waarom eigenlijk? Waarom zou je doodmoe nog aan die autorit beginnen? Zoek gewoon een overnachting in de buurt. Bij een groot aantal mooie pretparken in verschillende Europese landen kun je gewoon een glamping boeken.

Mocht de term nieuw voor je zijn; glamping staat voor glamorous camping. Dit is een overnachtingsvorm die tussen kamperen en een klein pension in zit. Je accommodatie is een ruime en volledig gemeubileerde safaritent, die niet onderdoet voor een klein vakantiehuisje. De kinderen zullen het geweldig vinden, want wat is er gaver dan slapen in een tent, lodge of zelfs een boomhut?

Lekker dicht bij huis kun je terecht bij de Efteling. Op een glamping vlakbij dit befaamde pretpark kun je een hele mooie boomhut boeken. Deze accommodatie is inclusief ontbijt én toegang tot de Efteling! Vertrek de avond ervoor, wordt wakker in je boomhut en ga na het ontbijt meteen het park in. ’s Avonds slaap je weer in je hut, waarna je de ochtend erop helemaal ontspannen weer naar huis gaat.

Liever verder weg? Ook in Spanje, Italië en een aantal andere Europese landen kun je een pretparkbezoek perfect combineren met het luxe verblijf op de glamping. Nieuwsgierig? Je vindt alles wat je moet weten over glamping bij een pretpark op www.glampings.nl

https://glampings.nl/