Teston Esdasdsa
Image default
Vakantie

Glamping voor groepen: Groepsaccommodatie, maar dan avontuurlijker

Er zijn veel redenen te bedenken om er met een groep op uit te trekken. Misschien is het traditie om jaarlijks met de jaarclub een week op vakantie te gaan. Misschien plannen jullie elk jaar een weekje vakantie met de hele familie, inclusief opa’s, oma’s en aanhang. Ook zien we vaak dat bevriende gezinnen samen op vakantie gaan. Zo kun je op elkaars kinderen letten, terwijl je om de beurt even een uitstapje met zijn tweeën kunt maken. Maar je kunt ook voor teambuilding een tijdje op pad, of gewoon gezellig met je vriendinnen of je voetbalmaten.

Het boeken van een geschikte groepsaccommodatie is over het algemeen iets lastiger dan een accommodatie met alleen je eigen gezin. Want zoveel mensen, zoveel behoeftes. Een goede groepsaccommodatie heeft voldoende gedeelde ruimtes, maar ook plekken waar je jezelf even kunt terugtrekken van de drukte.

En een groepsaccommodatie waar je slaapt in een slaapzaal met stapelbedden, dat kan écht niet meer.

Wist je dat er ook glampings zijn die helemaal zijn voorbereid om groepen de kans te bieden om te komen glamperen? Als je kiest voor glamping met de hele groep, kun je terecht bij verschillende glampings in verschillende Nederlandse provincies. En als je iets verder weg wilt, zijn er ook mogelijkheden in Frankrijk.

Campings die zijn ingericht om glamping ook voor groepen toegankelijk te maken kiezen er veelal voor om de luxe safaritenten of lodges waarin je verblijft bij elkaar in de buurt te zetten. Een safaritent biedt ruimte voor 6 personen (verdeeld over verschillende slaapvertrekken), dus je bent flexibel in de groepsgrootte. Er zijn echter ook andere verblijven, zoals lodges en zelfs een heus kasteel, waar je met nog meer mensen in terecht kunt. Glamping is mogelijk voor groepen tot wel 50 personen.

De beste groepsaccommodaties voor glamping hebben we samengebracht op www.glampings.com. Heb je de perfecte plek gevonden om met jouw groep een glamping avontuur te beleven? Boek dan direct, zodat je niet achter het net vist.

https://www.glampings.com/