Teston Esdasdsa
Bedrijven

B2B marketing & Leadgeneratie

2019: meer klanten, meer omzet

Het nieuwe jaar is nu al weer een tijdje onderweg. De eerste maand van 2019 zal voor veel ondernemers in het teken van goeie voornemens hebben gestaan. Nieuwe doelen stellen en actie ondernemen om van 2019 een succesvol jaar te maken. Als bedrijf heb je daar over het algemeen klanten voor nodig. Zonder klanten komt er geen geld in het laadje en ga je ook niet groeien. Wat doe jij om dit jaar meer klanten voor je bedrijf binnen te slepen? Al eens aan B2B marketing (leadgeneratie) gedacht?

Teleleads: dé telemarketing specialist

Teleleads is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het genereren van leads door middel van B2B telemarketing. Dat is het (ongevraagd) telefonisch benaderen van potentiële klanten. Wij bellen hen namens jouw bedrijf op en kijken hoe het met hun interesse in jouw dienst of product zit. Wanneer die interesse wel goed blijkt te zitten wordt een afspraak in gepland. Vervolgens is het aan je accountmanager (of aan jezelf natuurlijk) om de klant in het salesgesprek echt van jouw expertise of product te overtuigen.

Kom in contact!

Benieuwd wat Teleleads voor jouw onderneming kan betekenen? Graag lichten we je dit toe in een vrijblijvend gesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het volgende telefoonnummer: 088 000 85 75.

https://www.teleleads.nl/