Teston Esdasdsa
Dienstverlening

Kies uw trouwringen uit op bijzonderetrouwringen.nl

Unieke trouwringen die vindt u bij Bijzondere Trouwringen. Deze specialist in trouwringen vertegenwoordigt de meest uiteenlopende smaken en maten. In het assortiment treft u een diversiteit aan ringen. Van chique en exclusief tot klassiek, modern en zelfs organisch. Organisch betekent in dit geval: vloeiende of juist grillige lijnen, reliëf en een speelse combi van glanzend en mat. Een organische trouwring heeft een tijdloze uitstraling en is een echte blikvanger. Een heel speciale categorie ringen is die met een diamant. De schittering vangt direct de aandacht! Er zijn zowel ringen met witte als met gekleurde diamanten leverbaar. 

Trouwringen van goud

Eindeloos veel trouwringen van goud zitten er in de collectie van Bijzondere Trouwringen. De warme gloed zal uw partner en u zeker bevallen. De ringen van gematteerd warm geelgoud ogen modern. Heel bijzonder zijn trouwringen met een zandstructuur. In de ring ziet u de inspiratie van zand, strand, zee en bergen terug. Het goud is op een oorspronkelijke manier gematteerd en dat zorgt voor de warme uitstraling. De vorm is ovaal en dat maakt dat ze comfortabel dragen. Deze ring wordt gemaakt in twee breedtes: 5,5 voor dames en 6,0 voor heren. De prijs is afhankelijk van de goudkoers. Op dit moment mag u uitgaan van een bedrag rond de €500 per ring. Het prijskaartje is ook afhankelijk van de grootte van de ring. Damesmaten liggen meestal tussen de 4,0 en 5,5 mm. Voor heren ligt dit tussen 4,0 en 6,0 mm. 
 

Maak een afspraak

We hopen dat u beiden snel een mooi paar trouwringen vindt. Stel u kiest voor klassieke platina trouwringen -een geweldige keuze overigens!-. Als u bij de foto van uw ringen klikt op het rode blokje met de tekst ‘afspraak maken’, krijgt u een kalender te zien. Vervolgens gaat u naar de dag waarop u langs zou willen komen en het tijdstip dat goed uitkomt. U vult wat gegevens in en kunt de afspraak definitief maken. Hopelijk tot snel!

 

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/