Testonesdasdsa

B2B leads genereren

B2B leads genereren

Bij Teleleads zijn we, zoals je misschien wel uit onze naam kunt opmaken, in het genereren van leads door middel van telemarketing. Door B2B leads te genereren voor jouw onderneming kunnen we je agenda vullen met zinvolle afspraken. Afspraken met bedrijven die echt interesse hebben en graag meer willen weten over datgene dat je hen kan bieden. Wanneer we potentiële klanten bellen hanteren we een klantvriendelijke benadering. Onze telemarketeers zijn niet opdringerig, maar vriendelijk en enthousiast. Op een prettige manier. Wij kijken enkel of ze geïnteresseerd zijn en meer willen weten. Is dat het geval? Dan hebben we een zogenoemde warme lead gegenereerd.

Over B2B telemarketing

B2B telemarketing is het telefonisch contact opnemen met potentiële klanten om zo leads te genereren. Onze medewerkers benaderen namens jouw bedrijf andere organisaties. We kijken vervolgens of zij wellicht geïnteresseerd zijn in hetgeen dat je hen kunt aanbieden. Wanneer dat het geval blijkt te zijn proberen we een afspraakte maken voor een informatief gesprek. Dit is het salesgesprek, waarin jij (of je accountmanager) dient te proberen om te mogelijke klant binnen te slepen. Met jouw expertise kun je het bedrijf pas echt overtuigen.

Teleleads – specialist in B2B telemarketing

Door de telemarketing aan Teleleads uit te besteden heb jij meer tijd over om de salesgesprekken voor te bereiden. Betere voorbereiding, beter resultaat. Zo simpel is het. Neem dus gerust contact met ons op om verder te informeren naar de mogelijkheden.

https://www.teleleads.nl/