Teston Esdasdsa
Vakantie

Hotel Amsterdam, met uitzicht over de Amstel

Amsterdam is een stad die de moeite waard is om te ontdekken. Dit kan op verschillende manieren: door de binnenstad te fietsen, te wandelen of door de Amsterdamse grachten te varen. Hiervoor zijn er diverse wandel- en fietsroutes uitgestippeld zodat u geen hotspot mist tijdens uw bezoek aan de stad. Een andere bijzondere manier om Amsterdam te bewonderen is vanaf bovenaf. De stad kent diverse uitkijkpunten, gevarieerd van monumentale panden tot moderne horecagelegenheden. Zo kunt u bijvoorbeeld de torens in Amsterdam beklimmen of dineren en cocktails drinken in een Skybar. Een unieke ervaring die absoluut niet mag ontbreken tijdens uw bezoek aan Amsterdam.

Van der Valk

Wilt u uw bezoek aan Amsterdam nog specialer maken? En bent u op zoek naar een hotel in Amsterdam Zuid? Dan is Van der Valk Hotel aan de Amstel zeker een goede optie. Dankzij het prachtige uitzicht en het interieur is dit hotel een van de modernste hotels in Amsterdam Zuid. Bij Valk Hotel Amsterdam kunt u op een bijzondere manier overnachten, namelijk in één van de penthouses. De kamers bevinden zich op de bovenste etage van het hotel. Wat een overnachting in de penthouse uniek maakt is het uitzicht. Bij helder weer heeft u schitterend uitzicht over Amsterdam Centraal. Daarnaast kunt u ook vanuit het bubbelbad genieten van het uitzicht over de stad.

Luxe faciliteiten

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel beschikt over verschillende faciliteiten om heerlijk tot rust te komen. Zo kunt u bijvoorbeeld in het verwarmde buitenzwembad zwemmen of ontspannen in Wellness de Tropen. Bij het laatste kunt u ook kiezen uit diverse schoonheidsbehandelingen waarmee u compleet in de watten wordt gelegd. Kortom, alles voor een heerlijk weekend weg, vindt u niet?  

Bent u nieuwsgierig geworden naar Van der Valk Amsterdam-Amstel? Neem dan een kijkje op de website of neem telefonisch contact op met het hotel op het nummer: 020 80 01 100

https://www.vandervalkamsterdam.com/