Testonesdasdsa

B2B Leads genereren

B2B leads genereren

Om als bedrijf te kunnen groeien zul je meer klanten moeten krijgen. Het is daarom erg belangrijk om jouw marketing plaatje goed voor elkaar te hebben. Een vorm van marketing is telemarketing, ook wel bekend als koude acquisitie. Hierbij wordt een bedrijf ongevraagd telefonisch benaderd met de vraag of zij geïnteresseerd zijn in een bepaald product of een bepaalde dienst. Teleleads is een organisatie die gespecialiseerd is in het genereren van B2B leads. Door de telemarketing aan ons uit te besteden zit jij binnenkort met een overvolle agenda. Hierdoor hebben jij of je accountmanager meer tijd om het salesgesprek tot in de puntjes voor te bereiden.

Hoe zorgen wij voor meer leads?

Doordat Teleleads beschikt over een brede database met allerlei soorten bedrijven, van zorg organisaties tot IT, zakelijke of automotive bedrijven, kunnen wij een geschikte doelgroep samenstellen voor jouw dienst of product. Vervolgens stellen we een belscript op, in nauw overleg met jou. We zorgen altijd dat we bedrijven op een klantvriendelijke wijze, zonder enige vorm van opdringerigheid, benaderen. Geeft het bedrijf in het gesprek te kennen dat ze interesse hebben in datgene wat jij hen kunt bieden? Dan noemen we dit een warme lead. Vervolgens is het aan jezelf om de klant met je expertise echt binnen te halen.

Over Teleleads

Teleleads is een in Zutphen gevestigd bedrijf dat specialist is in het genereren van B2B leads. Als jij meer klanten wil en graag een goed gevulde agenda met salesgesprekken hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een team van hongerige telemarketeers die over veel ervaring en enthousiasme beschikken. Door middel van een effectieve werkwijze leveren wij daadwerkelijk concrete resultaten. Daarnaast kun je ons ook inschakelen voor een totaalpakket op het gebied van marketing. Wij bieden namelijk ook online marketing diensten aan, die je samen met het B2B leads generen kunt combineren voor optimale push en pull marketing.

Neem gerust contact op!

Wil jij meer klanten voor je bedrijf? Teleleads is graag jouw partner op het gebied van B2B leadgeneratie. Informeer gerust eens verder over de mogelijkheden van B2B leadgeneratie. Daartoe kun je vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 088 000 85 75. Om een offerte aan te vragen kun je ook het formulier op onze website invullen.

https://www.teleleads.nl/