Teston Esdasdsa
Eten en drinken

Koffie Najjar uit het Midden-Oosten

Koffie Najjar is een populaire merk koffie uit het Midden-Oosten dat naar Nederland wordt gexporteerd. Het is nu makkelijker geworden om producten uit het Midden-Oosten te exporteren doordat leveranciers makkelijker contact kunnen leggen via het internet.

Libanon is het land uit Midden-Oosten waar Koffie Najjar wordt geproduceerd en het is over de hele wereld een bekende merk geworden. Vroeger kon je het alleen in gebieden rondom Libanon zelf kopen als je daar op vakantie was of want toen was weinig import vanuit Libanon wat nu veranderd is. Bij diverse winkels in Nederland is Koffie Najjar nu verkrijgbaar en zelfs Nederlandse supermarkten verkopen het.

Naast de gewone winkels is het ook nog mogelijk om Koffie Najjar in de online winkels te kopen en het thuis te laten bezorgen. Online boodschappen is nu heel normaal geworden en veel consumenten doen het. In Nederland heeft 80% van de mensen weleens iets online besteld. In de afgelopen jaren is het met boodschappen ook heel gewoon geworden omdat de grote supermarktketens het ook allemaal doen. Voor mensen die weinig tijd hebt en hun tijd niet liever in de supermarkt doorbrengen is het ideaal. Zo hoef je nooit in de rij te staan of supermarkt doorzoeken voor je favoriete boodschapjes.

Koffievoordeel.nl/

Yarafood.nl/

Temafinefoods.com/nl/