Testonesdasdsa

PR Bureau

Hoe spreek je de juiste doelgroep aan?

Als onderneming konden wij wel wat hulp gebruiken bij het bereiken van de juiste doelgroep. We dáchten deze doelgroep compleet te kennen. Maar we merkten dat onze campagnes richting hen totaal niet aansloegen. Lag het aan onze campagnes? Of hebben we de focus misschien toch op de verkeerde doelgroep gelegd? Alleen kwamen we er niet uit. Dus hebben we besloten een PR bureau in Rotterdam in te schakelen. Zij beschikken over de juiste kennis en expertise, waarmee wij wél succes creëren bij de juiste doelgroep met uitstekende PR campagnes. Alleen hadden we dit nooit voor elkaar weten te boksen. Met het juiste PR bureau heb je naar onze mening dan ook goud in handen!

Bijl PR als ons PR bureau in Rotterdam

Het zoeken naar een PR bureau in Rotterdam was nog best een lastige klus: er is volop keus. Welk bureau weet het beoogde resultaat te behalen? En welk bureau luistert echt naar jouw wensen als onderneming? Wij hebben als onderneming gekeken naar de veelzijdigheid qua public relations in Rotterdam die het bureau ons te bieden had. Want ook al leven we anno 2018 in een digitale wereld; de ‘echte’ offline wereld mocht van ons niet vergeten worden. Tevens vonden we het belangrijk dat het PR bureau creatief, opvallend en net een beetje anders werkt dan de andere bureaus. Op welk bureau wij uitkwamen? Bijl PR!

PR campagnes die hun vruchten afwerpen

Bijl PR heeft ons geholpen bij het formuleren van een boodschap die teruggebracht is naar de kern. Ook hebben zij onze doelgroep nauwkeurig bekeken. Middels hun hulp weten wij nu in welke taal we met hen moeten communiceren! De PR campagnes werpen hun vruchten ontzettend af. Top! Want dit geeft ons als organisatie een echte boost.

https://www.bijlpr.nl/