Teston Esdasdsa
Gezondheid

Zorgverzekering alternatieve geneeswijzen

Heb je klachten en helpt reguliere geneeskunde je onvoldoende? Dan kun je ook gebruik maken van alternatieve geneeswijzen. Hierbij kun je denken aan homeopathie, acupunctuur of chiropractie. Deze behandelingen worden alleen niet vergoed vanuit de basisverzekering. Als je hier wel graag een vergoeding voor wilt ontvangen, dan kun je een zorgverzekering voor alternatieve geneeswijzen in 2019 afsluiten. Bij ZorgDirect kun je kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen die alternatieve geneeswijzen dekken. Zo kun je een zorgverzekering afsluiten die aansluit op jouw wensen en zorgbehoeften.

ZorgDirect verzekering

ZorgDirect gaat als zorgverzekeraar graag met de tijd mee. Daarom bieden we je ruime keuze om je zorgverzekering samen te stellen zoals jij dat wilt. Met vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen, is er altijd een verzekering die bij je past. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij de touwtjes in handen hebt als het gaat om je zorgverzekering. Via Mijn ZorgDirect kun je eenvoudig zelf je declaraties indienen en andere zaken regelen met betrekking tot je zorgadministratie. “Online Gemak” geeft je ook nog eens recht op premiekorting! Natuurlijk staan wij altijd voor je klaar om advies te geven of je vragen te beantwoorden. Je kunt ons in dat geval bellen of mailen, maar we zijn ook bereikbaar via WhatsApp of Facebook.

Fysiotherapie vergoeding

Fysiotherapie kan voor verschillende aandoeningen en klachten ingezet worden. Onder bepaalde voorwaarden worden deze behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt bijvoorbeeld bij specifieke aandoeningen en wanneer je jonger bent dan 18 jaar. In andere gevallen kun je het beste een zorgverzekering voor fysiotherapie in 2019 afsluiten. De verschillende aanvullende verzekeringen van ZorgDirect vergoeden allemaal een bepaald aantal behandelingen. Je kunt je aanvullende verzekering dus kiezen aan de hand van het aantal behandelingen dat je denkt nodig te hebben. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste aanvullende verzekering, dus neem gerust contact op.

 

https://www.zorgdirect.nl/