Teston Esdasdsa
Image default
Bedrijven

Haal het maximale uit je luchtkoeler

Als je het niet meer denkt uit te kunnen houden in deze aankomende zomerdagen, bestaat er de perfecte oplossing voor jou! Maak kennis met de luchtkoelers van Portacool, die veel meer voordelen hebben dan je standaard ventilator! Als je nu erachter komt dat dit inderdaad hét product is voor jou en je het besluit neemt om een luchtkoeler te kopen, zal je hieronder enkele adviezen vinden die jou helpen bij het vinden van het optimale gebruik.

Zet je luchtkoeler bij het raam

Luchtkoelers werken het beste wanneer een ruimte goed geventileerd wordt. Dit helpt niet alleen om de vochtigheid uit de ruimte te halen, maar ook om de luchtkoelers effectief te laten koelen. Als je jouw luchtkoeler bij het raam zet, zal het sneller warme lucht van buiten kunnen krijgen. Dit zorgt ervoor dat de verdamping effectiever zal zijn en dat de koeler dus voor meer koeling kan zorgen. Kijk echter wel uit dat je de koeler niet gebruikt op vochtige dagen. Als de buitenlucht erg vochtig is, dan zal het minder makkelijk zijn om water te verdampen, omdat er dan al te veel vocht in de lucht zit. Dit zal er voor zorgen dat de koeler niet snel genoeg kan verdampen om de luchttemperatuur te verlagen.

Gebruik het water goed

Als je het waterreservoir van jouw luchtkoeler vult, zet dan gelijk de pomp aan die ervoor zorgt dat de koelpads nat worden. Als de koelpads al nat zijn voordat je de koeler aan zet, kan je direct genieten van een verkoelde lucht. Ook is het bij de luchtkoelers van Portacool mogelijk om ijsblokjes bij het water te doen. Zo zullen de koelpads het koude water opnemen, waardoor de lucht nog koeler wordt.

https://duravert-portacool.com/

Gerelateerde artikelen

B2B marketing & Leadgeneratie

Help vogels doormiddel van een vogelhuisje

Hoe werkt het egaliseren van een vloer?