Teston Esdasdsa
Image default
Banen en opleidingen

traineeship overheid

Tegenwoordig kampen veel afgestudeerden van het HBO en het WO met problemen om de arbeidsmarkt op te komen. Zij zijn voorzien van de juiste papieren, maar het ontbreekt hen aan de juiste hoeveelheid werkervaring. Kunt u uzelf hierin herkennen? Dan is het goed om te weten dat NewPublic u de optie biedt om te werken en te leren op niveau. Lees gauw meer over de optie om een traineeship bij de overheid te volgen.

 

Direct aan de slag

Klaar met studeren? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Met een traineeship overheid bent u direct werkzaam binnen een overheidsinstelling bij u in de buurt. Start direct als Projectleider of Beleidsmedewerker. Al doende leert u hoe het werken bij de overheid precies gaat. U ontvangt een salaris voor de inspanningen en voert deze functie gedurende twee jaar uit.

 

Theorie

Niet alleen kunt u direct aan de slag. Ook ontvangt u een theoretische ondersteuning. U leert over de werkzaamheden bij de overheid. Zo kunt u zich compleet klaarstomen voor een vaste baan bij de overheid.

 

Klaar met traineeship en dan?

Wanneer u na twee jaar de traineeship overheid succesvol hebt afgerond, kunt u direct aan de slag bij een overheidsinstelling in Nederland. Het is dus een kleine investering in uw carrière om een traineeship van Newpublic te volgen.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een trainership overheid? Ga dan naar newpublic.nl voor meer informatie en meld u vandaag nog aan voor een traineeship overheid bij u in de buurt.