Teston Esdasdsa
Image default
Banen en opleidingen

Polyvalent winkelmedewerker in Lokeren

Functie

U kunt het aantal schappen vergroten om klanten te helpen de weg naar buiten te vinden, en u zult ook op verschillende afdelingen worden ingezet voor onderhoud, sortering en sortering.

Aanbod

Voltijds wekelijks contract als bediende: Volgens salaris (afhankelijk van leeftijd). Inclusief maaltijdcontroles, een aantrekkelijke werkplek, alles draait om kwaliteit en versheid.

Voor het bekende warenhuis in Lokeren zoeken we voor onmiddellijke ingang een enthousiast winkelpersoneel (geen studenten). Je moet daar dit najaar een paar weken werken en de werktijden zijn 5 dagen per week van maandag tot maandag tot en met zaterdag.

Jouw profiel

Je bent een echte freelancer die op een natuurlijke manier met anderen kan omgaan met een glimlach. Je bent een teamspeler. Je hebt zin om te werken in een van de grootste en mooiste supermarkten van België. Je ontkomt er niet aan om in het weekend te werken. Je hebt een gezond verantwoordelijkheidsgevoel en netheid. Uiterlijk

Controleer de levering van goederen en producten, controleer de temperatuur van koelkasten en koelcellen, heet klanten welkom om wensen vast te stellen en geef suggesties over producten en diensten, controleer de status en opslag van bederfelijke producten en haal ze uit de schappen, onderhoud en reinig de verkoopruimte van de afdeling En producten, volg de inventaris op, zoek een tekort op en plaats een bestelling

Geen specifieke leervereisten

https://www.vindazo.be/vacatures/aanpakker.html

Gerelateerde artikelen

De belangrijkste 30 seconden van je carrière

Een drijfverentest voor professioneel gebruik uitvoeren

Medewerker post nachtdienst PostNL regio Utrecht