Op vakantie naar Afrika

Huwelijks Zuid-Afrika

Wij van All over Tours kunnen een huwelijksreis naar Zuid-Afrika van harte aanbevelen. Zuid-Afrika heeft veel mooie natuurlijk en een erg vriendelijke bevolking. Er zijn talloze romantische activiteiten maar ook zeker actieve uitstapjes. Wij bieden meerdere pakketen aan om een onvergetelijke reis door Zuid-Afrika te maken. Wil je graag een rondreis van 17 dagen met een bezoek aan Johannesburg, de grootste stad van Zuid-Afrika, en een dagje strand in Mozambique. Daarnaast is het ook mogelijk om voor veertien dagen naar Kaapstad te gaan met een safaritocht in het Krugerpark en een wijnexcursie.

Reizen door Botswana

Een luxe reis naar Botswana? Dan bent u bij All over Tours aan het juiste adres. Er is genoeg te doen in Botswana, zo bestaat maar liefst 17% van het land uit beschermde wildreservaten en nationale parken. Botswana kent geen massatoerisme maar streeft naar duurzaam toerisme. Er is genoeg te doen, je kan met een ervaren gids langs de prachtige woestijnen, watervlaktes en moerassen rijden. Je kan echter ook kennismaken met de Bosjesmannen en plekjes opzoeken waar de natuur onaangetast is.

Dit zijn niet de enige reizen in Afrika die wij aanbieden, wij hebben ook nog reizen naar Namibië, Tanzania en Zambia. We bieden daarnaast ook nog reizen aan naar de Pacific en Azië. Voor vragen zijn we altijd bereikbaar op 31 713 31 90 34 maar u kunt natuurlijk ook langskomen op ons kantoor in Roelofarendsveen.

 

https://www.allovertours.nl