Testonesdasdsa

Op zoek naar een bijzonder naambord?

Als je op zoek bent naar een moderne naamplaat voor bij de voorkeur, tippen we je graag! Onze collectie verlichte naamborden bestaat uit prachtige, trendy exemplaren die aan al jouw eisen voldoen. Het grote voordeel van deze serie naamplaten is natuurlijk dat ze, ongeacht de weersomstandigheden, altijd goed zichtbaar zijn. Of het nu schemert, mistig is, sneeuwt, stormt of regent: de pakketbezorger weet jouw voordeur eenvoudig te vinden. Globaal zijn onze verlichte naamborden onder te verdelen in twee categorieën.

  • Borden met led licht

  • Borden met solar licht.

Naamborden die werken op solar laden zichzelf op door middel van zonne-energie. Led borden werken op stroom. Je krijgt bij deze varianten een 12V omvormer meegeleverd. Heb je behoefte aan advies, schroom dan niet om te bellen. We zijn bereikbaar via 0251-241364.

Strak aluminium voordeurbordje

Een categorie die het ook verdient in het zonnetje gezet te worden is die van aluminium naamborden. Aluminium is licht in gewicht en slijtvast. Als je een compact naambordje voor op de brievenbus zoekt, is een aluminium plaatje een uitstekende keuze. Heb je daarentegen je zinnen gezet op een iets groter, trendy, kleurrijk bord ook dan hoef je niet verder te kijken. Wat denk je bijvoorbeeld van de plaat van 20 bij 26,5 cm. De rode vinyl belettering op het geanodiseerde aluminium springt er echt uit. Het bord is gematteerd en de kleur rood mooi helder. En dit is zomaar een voorbeeld; er zijn nog tientallen andere opties. Wist je trouwens dat De Naambordenwebwinkel ook hét adres is voor cadeautjes. Er is vast iemand die jij blij kunt maken met een tof straatnaambord of een handige cadeaubon. We hopen dat je slaagt en we gaan zo snel mogelijk aan de slag met jouw bestelling.

https://www.naambordenwebwinkel.nl/