Teston Esdasdsa
Auto’s en Motoren

Originele Kever accessoires via Paruzzi

Een rubberen afdichting voor tussen het Kever chassis en de carrosserie is 24/7 te bestellen in de Paruzzi webshop. Dit rubber moet goed in orde zijn, want het zorgt voor een waterdichte afsluiting. Paruzzi heeft twee varianten voor je in de aanbieding. Allereerst een van A-kwaliteit: een uitstekende soort rubber. Voor de iets kleinere portemonnee is er een B-kwaliteit. Hierbij is het rubber iets dunner is de kans op uitdroging groter.

Montagehandleiding

Online leggen we je stap voor stap uit hoe je de rubberen rand kunt monteren, waar je op moet letten en welk rubber voor welke VW modellen geschikt is. Tijdens de montage van de carrosserie op het chassis blijkt vaak dat er meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Je kunt dan denken aan chassis/carrosserie bouten, chassis/carrosserie plaatjes, rubber tussen chassis en carrosserie achteraan plus vooras 10 mm, rubber tussen chassis en carrosserie achteraan 17 mm en rubber tussen carrosserie en vooras. Vanzelfsprekend zijn deze items verkrijgbaar op paruzzi.com.

Alles voor je luchtgekoelde VW

De meest uiteenlopende Kever onderdelen vind je bij Paruzzi. Inmiddels al weer 30 jaar staat onze firma in binnen- en buitenland bekend als dé VW-expert. Bij het ombouwen van Kevers gebruiken we zowel nieuwe als gebruikte VW-parts. Na verloop van tijd is het assortiment onderdelen zo uitgebreid geworden dat we hebben besloten de parts via onze online winkel te koop aan te bieden.

Als jij een onderdeel bestelt voor je Kever kun je er verzekerd van zijn dat je topkwaliteit krijgt. Alles wordt namelijk grondig geïnspecteerd en schoongemaakt. De collectie die je online ziet, hebben we in zijn geheel op voorraad. Dat betekent dat we snel kunnen leveren. Bestel je vandaag voor 15.00 uur, dan krijg je een en ander in vrijwel alle gevallen morgen al aan de deur afgeleverd.