Testonesdasdsa

Specialist in naamborden

Is het huisnummer bij je voordeur aan vervanging toe? Hier in de webwinkel van De Naamborden Specialist kun je een mooi, nieuw nummer bestellen. Het aanbod bestaat onder meer uit exemplaren van emaille, messing, leisteen en hout.

Naambord van hout, messing of liever emaille?

Om met de laatste categorie te beginnen: houten huisnummers worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Je kunt zelf de vorm en de kleur bepalen. Erg in trek zijn naturel nummers, bijvoorbeeld een los cijfer 1 en cijfer 2 als twaalf je huisnummer is. Een andere optie is een ovalen eikenhouten plaatje met daarop je huisnummer geschilderd. Kijken we naar huisnummers van messing, dan valt de chique uitstraling direct op. Het voordeel van messing is dat het zeer sterk is en weinig onderhoud nodig heeft. Emaille nummers zijn er zowel in retro als in trendy stijl. Leisteen past erg goed bij moderne woningen.

RVS, altijd goed

Een naambord van RVS heeft veel voordelen in vergelijking met andere materialen. Roestvrij staal is ongekend sterk. Zoals de naam bevestigt roest het niet. En qua model zijn er verrassend veel mogelijkheden. Op de rechthoekige gebogen bordjes kun je zowel je naam als het huisnummer kwijt. De tekst kunnen we in zwart op het bordje laseren. Beletteren of graveren in uiteenlopende tinten kan natuurlijk ook. Graag wijzen we je op onze speciale RVS borden. De plaat met een zwarte, massieve perspex achterkant en het natuurstenen (Corian) naambord met een RVS voorplaat zijn echte aanraders. Kijk vooral ook even naar RVS naamborden in opvallende vormen als een kroon, een halve maan en een toren. Het is eenvoudigweg onmogelijk alle opties aan je voor te leggen. Ons advies: neem de tijd het complete assortiment rustig te bekijken. Bij vragen zit onze klantenservice voor je klaar.

https://www.denaambordenspecialist.nl/