Teston Esdasdsa
Zakelijke dienstverlening

In 1 keer slagen bij 123 Theorie

Sta jij op het punt een theoriecursus in Amsterdam te gaan volgen en het liefst zo snel mogelijk? Meld je online aan bij 123 Theorie. Als je onze site checkt, krijg je direct een actueel overzicht te zien van alle aanstaande cursussen. Zit er een dag tussen die jou goed uitkomt, dan kun je een plek reserveren door op het gele blokje met ‘inschrijven’ te klikken. De volgende stap is het invullen van je gegevens. Zodra wij een en ander hebben geregistreerd, bevestigen we je deelname. Het theoriecertificaat komt dan al heel dichtbij!

Binnen 1 dag!

De gehele cursus vindt op 1 dag plaats. De ochtend is ingepland voor studie onder leiding van ervaren docenten. In de middag brengen we jou en de andere cursisten naar de CBR-examenlocatie in de buurt. Een groot voordeel van onze compacte opleiding is dat je alle kennis nog paraat hebt op het moment dat je examen doet. Verder ervaren we keer op keer dat het in een groep les krijgen zijn vruchten afwerpt. Het is leuker en leerzamer dan zelfstudie!

Amsterdam, Den Haag, door heel NL!

Een theoriecursus in Den Haag kun je het hele jaar door volgen. Als je er snel bij wilt zijn, adviseren we je niet te lang te wachten met inschrijven. Onze auto theoriecursussen zijn erg populair en ze zitten daarom snel vol. Reden voor de populariteit is het hoge slagingspercentage. Ook als je last hebt van faalangst en onzekerheid slaag je bij 123 Theorie. Als je je hebt opgegeven, hoef je niks meer te doen tot de dag van de opleiding. Dus geen dure boeken en geen huiswerk vooraf. Alles wat je moet weten voor het examen krijg je tijdens de cursus uitgelegd. Je oefent ook volop recente examenvragen en krijgt tips & tricks van de leraren.

https://www.123-theorie.nl/