Haal je scooter theorie met de theoriecursus van Gelijk Geslaagd

Wil jij lekker op een scooter rond kunnen rijden om te genieten van iets meer vrijheid? Of misschien is de reistijd naar je school zo lang dat fietsen geen optie is en is een scooter hierdoor een goede uitkomst? Voordat je op een scooter mag rondrijden moet je bij het CBR het scooter theorie examen afleggen. Dit mag vanaf een leeftijd van 15,5. Vind je het wel handig om hulp te krijgen bij het aanleren van de theorie? Doe dan mee met de cursus scooter theorie van Gelijk Geslaagd!

Wij helpen je om op een makkelijke manier dat certificaat bij het CBR binnen te slepen. Onze scooter theoriecursus duurt 2 dagen. De eerste dag is op zondag, dan krijg je les van 12.00 tot 18.00. Alles wat je aan theorie moet weten leer je op deze dag. De tweede dag, op maandag, herhalen we de theorie van 07.00 tot 09.00. Zo zorgen we ervoor dat de theorie weer even een stukje verser in je geheugen zit. Na de herhaling van de lesstof, waar uiteraard ook tijd is om nog vragen te stellen, gaan we richting het CBR.

Om examen te kunnen doen moet er van te voren een plek gereserveerd worden bij het CBR. Dit hebben wij al voor je gedaan. Je krijgt van ons je reserveringsnummer, dit moet je bij het CBR laten zien. Ook vragen ze daar om je ID, zorg dus dat je deze bij je hebt! Als het jouw beurt is om je examen te maken wordt je door iemand naar een plek met een computer gebracht. Hier ga je je examen maken, je mag er 30 minuten over doen. Als je klaar bent hoor je meteen van het CBR of je geslaagd bent.  

Je motor theorie examen halen? Ook dan moet je bij ons zijn!

Ben je minimaal 17 jaar en klaar voor de volgende stap, namelijk je motor rijbewijs halen? Om dat te halen moet je ook eerst je theorie examen halen, in dit geval voor de motor. Gelijk Geslaagd kan je hier bij helpen, wij hebben namelijk ook een theoriecursus motor!

Schrijf je in voor 1 van onze cursussen, dan ben jij ook super snel geslaagd!

https://www.gelijkgeslaagd.com/