Teston Esdasdsa
Image default
Gezondheid

De MammaTENS kun je voor, tijdens en na de bevalling gebruiken

Hoe mooi de periode van zwanger zijn ook is, de meeste vrouwen ervaren veel pijnklachten. Een van de meest gehoorde is lage rugpijn tijdens zwangerschap. Daarnaast wordt veelvuldig melding gedaan van:

-opgezwollen voeten;

-rusteloze benen;

-misselijkheid en braken.

Heb jij hier ook last van of is er iemand in je omgeving die ermee geconfronteerd wordt? De MammaTENS kan veel verlichting geven. We hebben het hier over een handzaam apparaatje ter grootte van een mobiele telefoon. Er worden elektroden bij geleverd die via kabeltjes met de TENS zijn verbonden. Je plakt de elektroden op de pijnlijke plek(ken). Op de TENS kun je vervolgens de intensiteit en frequentie van de impulsen aangeven. Die stroomstootjes doen via de elektroden door de huid heen hun werking. Samengevat is de werking drieledig:

-de zenuwgeleiding in je lichaam die maakt dat je pijn voelt, raakt verstoord;

-het afgifteproces van giftige stoffen wordt gestimuleerd;

-er is sprake van spierontspanning.

Tips bij het plakken van elektrodepleisters

Een TENS kopen bij MammaTENS betekent dat je er een uitgebreide beschrijving bij krijgt. Voor de zekerheid hierbij alvast enkele tips in verband met het plakken van de elektrodepleisters. De huid waarop de pleisters geplakt worden moet schoon en droog zijn. Ze blijven dan het beste zitten. Voordat je onder de douche stapt, een bad neemt of gaat zwemmen moet je alle elektroden verwijderen, oftewel voorkom dat ze nat worden (en loslaten). Als je een pleister bevestigt, doe dat via de randen, probeer het kabeltje zo min mogelijk te raken. Gebruik je de elektrodepleisters een tijdje niet? Je kunt ze het best in de koelkast of op een andere koele, schone plek bewaren. In de loop van de tijd kan de kleefkracht van de pleisters verminderen. In eerste instantie kun je hier iets aan doen door het plakkende gedeelte een beetje vochtig te maken. Als dit niet helpt, adviseren we een nieuwe set te kopen. Krullen de randen van de elektroden omhoog? Inderdaad, het is de hoogste tijd voor nieuwe exemplaren.

https://www.mammatens.nl/

Gerelateerde artikelen

Omarm je transformatie en verminder stress in je leven

Ontdek hoe waterzuivering gebeurt

Zorgverzekering alternatieve geneeswijzen