Teston Esdasdsa
Image default
Tweewielers

Een custom Vespa Sprint S Grigio Titanio

De Vespa Sprint S Grigio Titanio custom is speciale scooter. Niet alleen wanneer je naar het grote geheel kijkt, maar ook als je naar het assortiment van Vespa kijkt, dan merk je dat dit toch wel een heel bijzonder model is. In dat licht bezien is het ook aantrekkelijk om juist voor deze scooter te kiezen. Zo weet je zeker dat het een goede aankoop zal zijn. Het is juist om die reden ook aantrekkelijk om te bekijken wat je allemaal met deze scooter kan doen. Zo kan je er pas echt alles uithalen.

Een kleur zoals geen andere

Een Vespa brommer kopen doe je mede omdat je van mooi design houdt. Dit is wel heel aantrekkelijk aan deze retroscooters. Dit geldt echter wel nog sterker voor dit specifieke model. De reden daarvoor is simpel. Het is namelijk een scooter in een uitvoering zoals geen andere. Dat komt in de eerste plaats natuurlijk doordat er voor een wel heel bijzondere kleur is gekozen. Dit is juist ook wat deze scooter zo speciaal maakt. Alleen al omdat de kleur zo bijzonder is, is het ook zo leuk om juist dit type te kiezen uit het assortiment.

Op alle fronten aangepast

Dit model van de Vespa Sprint S is in alle opzichten anders dan de andere modellen. Dat komt vooral ook doordat er zoveel kleine dingen zijn veranderd. In de eerste plaats zorgt dat er natuurlijk voor dat je daardoor een scooter met een hele andere look krijgt. Daarnaast is het ook zo dat de rijervaring daardoor alleen maar beter wordt. Vergeet natuurlijk ook niet dat de rijbeleving wel voorop moet staan als het gaat om de manier waarop je op een scooter moet beoordelen. Het is daarom goed dat de fabrikant dit niet uit het oog verliest.

Mooie effecten dankzij de kleuren

Vooral op het gebied heeft de Grigio Titanio veel bijzonders te bieden. Bedenk je bijvoorbeeld dat er ook heel veel mogelijkheden om zwarte accenten te leggen zijn. Het is bijvoorbeeld leuk om te kijken naar welke chromen onderdelen je allemaal ook in het zwart kan laten aanleveren. Zwart kan in combinatie met de speciale kleur van de kappen namelijk wel heel goed tot uiting komen. Het is ook om die reden een populaire keuze om voor te gaan. Wanneer je alles eens naloopt, merk je wat er allemaal voor verschillende accenten te leggen zijn hiermee.

Een betere rijervaring

Wat naast de mogelijkheden met de kleuren vooral ook opvalt aan deze scooter, is dat er veel tijd en werk is gestoken in het verbeteren van de rijbeleving. Zo is er bijvoorbeeld voor gekozen om een beter zadel te bieden. Daarnaast is het ook zo dat gekeken is naar het verbeteren van de wielophanging. Al dit soort zaken maken het rijden op de scooter alleen maar fijner. Juist ook wanneer je er veel gebruik van maakt, is het fijn om te weten dat dit tot de mogelijkheden behoort wanneer je voor deze scooter kiest. Weeg dit ook mee.

Hulp krijgen van de kenner

Zorgen dat alles helemaal perfect is als het om je Grigio Titanio gaat, is natuurlijk best lastig. Daarom hoef je dit ook niet alleen te doen. Je kan dan ook gewoon de hulp van de ervaren medewerkers van Fast & Furious erbij inschakelen. Dit kan in grote mate helpen. Zo kan je bijvoorbeeld op een betere manier je scooter samenstellen. Ook kan je laten verzorgen dat alles goed gemonteerd wordt. Daarnaast kan je zorgen dat je hulp krijgt bij alle andere zaken rondom je Vespa-scooter. Dat is dus allemaal alleen maar positief te noemen voor jou.

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/custom/

Gerelateerde artikelen

Al je fietsonderdelen bestel je in deze webshop onder één dak

Een fiets kopen doet u bij dé fietsspecialist in regio Enschede