Teston Esdasdsa
Image default
Aanbiedingen

7 Tips Om Geld Te Besparen!

7 Tips Om Geld Te Besparen!

Wij Nederlanders houden van besparen! Het zit in ons bloed en de meeste van ons doen aardig wat moeite voor maar een kleine besparing. Niet al het advies op het gebied van geld besparen levert ook daadwerkelijk iets op, maar deze 10 tips zullen je vast en zeker helpen elke maand wat meer over te houden!

 

Houd aanbiedingen in de gaten

Supermarkt folders, kassa kortingen en korting die alleen online te vinden is. Het scheelt allemaal heel wat en zeker als je wat meer inslaat als producten in de aanbieding zijn. 

Het heeft natuurlijk geen nut om teveel tijd hier aan te besteden, maar de vele apps en websites die er online te vinden zijn maakt het heel makkelijk om snel en eenvoudig de aanbiedingen in de gaten te houden.

Dit artikel van RTLnieuws leert je om een echte koopjesjager te zijn! – https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/3708566/minke-extreme-koopjesjager-en-zo-word-jij-dat-ook

 

Zeg abonnementen af

Dit geldt uiteraard alleen voor abonnementen die je zelf niet gebruikt. Oude tijdschrift abonnementen, televisie abonnementen waar je meer voor betaalt dan je gebruikt, of andere abonnementen die niet noodzakelijk zijn.

Als je op drie kan bezuinigen dan scheelt dat al snel enkele honderden euros per jaar!

 

Houd je uitgaven bij

Je uitgaves bij houden is een van de belangrijkste tips die iemand je kan geven. Zodra je weet wat er uit gaat en wat er binnen komt wordt het veel makkelijker om geld te besparen. Vaak zien mensen dat

Nibud heeft hier een interessant PDF over up hun website die de moeite waard is om te lezen! 

 

Betaal leningen af

We kennen de welbekende uitspraak “geld lenen kost geld” allemaal wel. Toch is rood staan veel voorkomend en creditcard leningen worden ook veel benut. Door deze af te betalen betaal je veel minder rente waardoor je meer over houd.

 

Doe goedkoper boodschappen

Goedkoper boodschappen doen kan door meer op de prijzen in de winkel te letten, of door goed de folders in de gaten te houden. Op websites zoals Kimbino kan je vele folders vinden, zoals de Coop folder of de folder van de Albert Heijn.

Elke besparing bij het boodschappen doen is klein, maar het stapelt heel snel op.

 

Gebruik coupons

Coupons zijn ook een goede manier om online geld te besparen. Websites zoals Honey doen dit automatisch voor je waardoor je zelf niet eens meer hoeft te zoeken!

 

Bespaar op je energie verbruik

Energie en water loopt ook heel snel op, zeker als je niet oplet. Door kleine veranderingen te maken bespaar je al snel een paar honderd euro per jaar op deze posten!

 

 

Zoals je kujnt zien is geld besparen niet makkelijk, maar er zijn wel genoeg manieren om het toch voor elkaar te krijgen. Er zijn vele manieren om te besparen zonder er ook veel tijd in te stoppen waardoor het nog voordeliger wordt. Hopelijk heeft dit artikeltje je geholpen om toch net iets meer te besparen elke maand!

https://www.kimbino.nl/

Gerelateerde artikelen

Is een aanhangwagen verzekerd

Kijkglas

Koffiebar huren voor een beursstand of evenement