Teston Esdasdsa
Image default
Eten en drinken

In deze webshop vind je smeuïge Friese Tynjetaler

Ben je op zoek naar een lekkere kaas voor een borrelplank? Probeer eens de Tynjetaler, een Friese boerenkaas gemaakt van rauwe koemelk. Deze kaas heeft een kenmerkende gatenstructuur en is heerlijk smeuïg en lichtzoet van smaak. Tynjetaler kaas is perfect voor een borrel- of kaasplank. Dit product smaakt ook heel lekker op brood. Bij Cromwijk Kaasdok kun je Tynjetaler in een hoeveelheid naar keuze bestellen. Het product wordt direct na het snijden vacuüm verpakt en blijft daardoor tot twee maanden goed in een gesloten verpakking. Bij echte kaasliefhebbers zal de kaas het echter niet zo lang volhouden.

Bij deze specialist kun je meer dan honderd soorten kaas online bestellen

Naast Tynjetaler kun je bij deze kaasspecialist nog veel meer soorten kaas online bestellen. Het ruime assortiment van Cromwijk Kaasdok bestaat uit meer dan honderd verschillende typisch Hollandse milde en pittige kazen, kazen met kruiden, buitenlandse kazen en geiten- en schapenkazen. Je vindt in deze webshop bijvoorbeeld niet maar één soort Friese kaas. Ze verkopen namelijk ook belegen en oude Friese kruidnagelkaas. Ben je gek op noten? In de webshop van deze specialist vind je een heerlijke walnotenkaas. Er is voor iedere kaasliefhebber wat wils te vinden bij Cromwijk Kaasdok. Het moeilijkste gedeelte is het maken van keuzes, je kunt ze immers niet allemaal tegelijk op je borrelplank leggen. Online kaas bestellen doe je snel en eenvoudig bij Cromwijk Kaasdok.

Bestel je favoriete kaassoorten eenvoudig en snel

Neem een kijkje in de webshop van deze kaaswinkel en selecteer je favoriete soorten kaas om online te bestellen. Je plaatst de producten in enkele klikken in je winkelmandje. Als de betaling voltooid is, worden de vacuüm verpakte producten binnen 48 uur bij je bezorgd. Heb je vragen over het assortiment van deze kaaswinkel, dan neem je gerust contact met ze op. De kaasspecialisten van deze webshop staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Ze voorzien je tevens met plezier van het nodige advies, zodat de lekkerste kaassoorten op jouw borrelplank belanden.

Gerelateerde artikelen

Koffie Najjar uit het Midden-Oosten