Teston Esdasdsa
Image default
Particuliere dienstverlening

Scheren is verleden tijd door definitief ontharen bij deze kliniek in Eindhoven

Wil je: nooit meer scheren, tijd en geld besparen, geen last meer ervaren van ingegroeide haartjes en snijwondjes én je zelfvertrouwen een boost geven? Dan is het definitief laten ontharen van je lichaam bij SkinLab in Eindhoven dé uitkomst voor jou. Door een behandeling bij deze specialisten te ondergaan, profiteer je namelijk van alle eerdergenoemde voordelen!

Verschillende methoden

Bij SkinLab in Eindhoven wordt er gebruikgemaakt van drie verschillende methoden voor definitief ontharen, namelijk IPL, laser en elektrische epilatie. Bij de eerste twee methoden worden de haarzakjes vernietigd door warmte of een laser. Hierdoor hebben de haren geen kans meer om verder te groeien. Bij elektrische epilatie wordt elk individuele haartje verwijderd met behulp van een naald en stroompulsen. Hierbij vernietigt de stroom de haarzakjes, waardoor de haren ook niet meer kunnen groeien. Het is afhankelijk van jouw huid- en haartype welke behandeling het meest doeltreffend is. Bovendien zijn er van alle methoden meerdere behandelingen nodig voor het beste resultaat. Hierover adviseren de goed opgeleide therapeuten van de kliniek in Eindhoven je graag, zodat je het beste resultaat bereikt tijdens een traject aan behandelingen voor definitief ontharen.

Plan een intakegesprek in

Welke behandeling geschikt is voor jou, hangt af van meerdere factoren. Denk bijvoorbeeld aan je huidtype, maar ook aan je haarkleur en haardikte. De specialisten van SkinLab in Eindhoven onderzoeken dit graag tijdens een intakegesprek voor definitief ontharen in de salon. Plan dit gesprek in via de contactmogelijkheden op de website en je weet binnen de kortste keren waar je aan toe bent. Als je de behandeling wilt ondergaan, wordt er te allen tijde een individueel behandelplan opgesteld waarin is vastgelegd welke behandeling het meest past bij jouw huid- en haartype. Zo weet je zeker dat je het beste resultaat bereikt en binnenkort al kunt genieten van gladde oksels, benen of een gladde bikinilijn!

https://skinlab-eindhoven.nl/

Gerelateerde artikelen

Oldtimers verkopen: kies voor de juiste partij!

Met de zoekopdrachtservice vindt u altijd dé goedkope 45 km auto waar u naar op zoek bent

Wilt u een degelijke cementdekvloer laten plaatsen?