Teston Esdasdsa
Image default
Dienstverlening

Jouw iPhone kan je toevertrouwen aan de experts van PDArepair

Wil jij jouw iPhone scherm laten maken maar weet je niet zo goed waar je dan het beste heen kan gaan? Woon je toevallig in of in de buurt van Breda? Kom dan meteen langs bij PDArepair. Je hoeft bij ons geen afspraak in te plannen, kom gewoon langs tijdens onze openingstijden. Wanneer je het scherm van jouw toestel door ons laat maken wandel je een half uurtje later weer naar buiten met jouw gemaakte iPhone.

De werkwijze van PDArepair

Bij PDArepair voeren we reparaties uit voor de volgende merken: iPhone, Samsung, Huawei, OnePlus+ en Microsoft. We fixen smartphones, tablets, laptops en pc’s voor je. Ieder toestel van deze merken hebben wij wel een keer onder handen genomen. Wij hebben vanzelfsprekend professionele gereedschappen om de kleinste onderdelen uit jouw toestel te halen, schoon te maken, te repareren of te vervangen. Het is precisiewerk maar daar zijn we dan ook specialisten voor.

Voordat de reparateur jouw toestel kan gaan repareren onderzoekt hij eerst wat exact het probleem is. Deze check kost €29,- maar deze hoef je in de meeste gevallen niet te betalen. Deze kosten worden namelijk van het eindbedrag afgetrokken. Dus is bijvoorbeeld in jouw geval de batterij vervangen van Samsung telefoon? Dan betaal je alleen voor deze reparatie en hoef je de onderzoekskosten niet te betalen. Pas wanneer na onderzoek blijkt dat het probleem aan jouw toestel onoplosbaar is betaal je de kosten van €29,- voor het doorlichten van jouw toestel.

Bij reparaties proberen wij altijd de originele onderdelen van het toestel te gebruiken. Deze kopen wij in bij Samsung en Apple zelf. Op de reparatie die wij uitvoeren krijg je 12 maanden garantie.

Check je verzekering voor eventuele vergoeding

Wij raden iedereen met een kapotte telefoon of ander toestel aan om bij de verzekering uit te zoeken hoe je precies verzekerd bent. Het kan namelijk zomaar zijn dat je voor bepaalde schade aan toestellen verzekerd bent en de reparatiekosten (deels) vergoed krijgt.

Heb je nog vragen? Mail naar info@ pdarepair.nl of bel met 076-533 9303.

 

https://pdarepair.nl/

Gerelateerde artikelen

Wil jij weten hoeveel het gaat kosten als je alle lampen van je bedrijf vervangt door led-exemplaren

Laat uw vloerverwarming infrezen door een specialist

Mooie vloertegels en wandtegels voor een scherpe prijs