Teston Esdasdsa
Image default
Tuin en buitenleven

Het tegelbedrijf die meerdere natuurstenen heeft

Een nieuwe tegel uitzoeken voor je woning, of dit nu op de vloer, de muur, het keukenblad of waar dan ook in huis is, het is en blijft altijd lastig om een tegel uit te zoeken die jou aanspreekt. Er zijn momenteel ontzettend veel keuze in tegel patronen en van welke soort steen deze gemaakt zijn. Het tegelbedrijf Natural Stones heeft veel soorten natuurstenen. Elke steen is natuurlijk en heeft zo zijn eigen krachten. Je kunt bij Natural Stones veel verschillende mooie stenen vinden. Ben je benieuwd welke stenen precies? Hieronder vertel ik er meer over. 

Waar komen de stenen vandaan?

De meeste stenen die zij aanbieden komen uit verschillende landen, hieronder staan ze onder elkaar:

  • India

  • Spanje

  • Italië

Het bedrijf importeert de stenen vanuit deze landen en verkoopt ze weer in de Europese markt. De stenen die zij verkopen zijn natuurstenen, graniet, hardsteen, composiet en keramiek. Deze stenen kunnen gelegd worden op de vloer binnenshuis of aan de wand. Ook hebben zij stenen voor in de tuin. Wat ook zeker niet mag missen bij dit bedrijf zijn de keukenbladen. De keukenbladen bieden zij ook in verschillende soorten aan. De stenen die zij gebruiken voor de keukenbladen zijn vooral marmer, graniet en composiet. 

Wat kunnen zij nog meer voor je betekenen?

Natural Stones is vooral gespecialiseerd in het maatwerk en het leggen van tegels of het ontwerpen van stenen. Jij noemt het en zij kunnen het voor je regelen. Je kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor grafstenen, tafelbladen, vensterbanken, dorpels of zelfs een schouw. 

Heeft het te maken met een steen of iets met leggen van stenen? Dan kun je bij Natural Stones terecht! 

Ze bieden verschillende prijzen aan die gericht zijn op een samengesteld pakket, het is namelijk altijd voordeliger om te kiezen voor een tegel inclusief het leggen van de tegels.

 

Gerelateerde artikelen

Start een prijsvergelijk bij Vergelijk Hoveniers