Teston Esdasdsa
Image default
Financieel

Review over Enquêtevergelijk.nl

Op haar website probeert Enquêtevergelijk bezoekers aan te zetten tot het aanmaken van een nieuw account. Naar eigen zeggen valt hier liefst 400 euro per maand mee te verdienen. De website voegt hier direct aan toe, dat de daadwerkelijke inkomsten afhankelijk zijn van het aantal enquêtes wat bij Enquêtevergelijk wordt ingevuld. Is Enquêtevergelijk betrouwbaar en wat zijn de ervaringen die andere mensen met deze website hebben? In deze Enquêtevergelijk review lees je er meer over!

 

Plus- en minpunten op een rijtje

Voordat we dieper ingaan op de ervaringen van anderen met Enquêtevergelijk, is het raadzaam om in te zoomen op de voor- en nadelen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

 

+ Overzichtelijke website

+ Biedt enquêtes van een aantal grote partijen

 

– Enquêtevergelijk is geen onderzoekspanel, maar verwijst naar bestaande enquêtes

– Gegevens worden doorgegeven aan andere websites

– Biedt naast het overzicht op de website niet direct een meerwaarde

 

Introductie van Enquêtevergelijk.nl

Op haar website vermeldt enquetevergelijk dat het onderdeel is van een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf, namelijk: Marketing VF Ltd. Op haar homepage pronken de logo’s van bekende nationale en internationale bedrijven, waarmee Enquêtevergelijk betrouwbaar overkomt. Zoek je op internet naar de werking van en ervaringen met Enquêtevergelijk, dan is men minder positief. Zo valt onder meer te lezen, dat men gegevens doorstuurt naar andere partijen.

 

Het betekent dat Enquêtevergelijk voornamelijk handelt als tussenpersoon en zelf niet direct enquêtes aanbiedt. Een voordeel hiervan is dat je de verschillende enquêtes op een rijtje hebt. Nadeel is dat je meer kunt verdienen, als je direct deel zou nemen aan de programma’s van andere partijen. Nu verlies je immers een deel van de marge, die wordt ingehouden door Enquêtevergelijk zelf.

 

Werking van Enquêtevergelijk

Het aanmaken van een account bij Enquêtevergelijk.nl is gratis en daarbij heel eenvoudig. Het openen van deze website brengt je direct bij het scherm, waar je een account aan kunt maken. Dit proces bestaat uit vijf verschillende stappen, waarmee Enquêtevergelijk een profiel van je probeert te maken. Op basis van de ervaringen die anderen met Enquêtevergelijk hebben, blijkt dat deze gegevens worden verstrekt aan derden. Deze partijen kunnen vervolgens contact met je opnemen om je mee te laten doen met een enquête. In de voorwaarden en het privacy beleid van Enquêtevergelijk kun je hier meer over lezen.

 

Hoeveel verdien ik met Enquêtevergelijk?

Per enquête die je invult, krijg je een bedrag tussen de 0,50 en 12,00 euro. Het hangt van de partner van Enquêtevergelijk af, hoe hoog dit bedrag exact is. Vervolgens kun je het verdiende geld via PayPal uit laten betalen.

 

Zoals eerder al werd aangehaald, vermeldt Enquêtevergelijk op haar website dat het verdiende bedrag per maand kan oplopen tot 400 euro. Hierbij wordt direct de notitie gemaakt, dat dit afhankelijk is van het aantal ingevulde enquêtes en de waarde hiervan. Reken je dus niet direct rijk, bij het aanmaken van een account via Enquêtevergelijk.

 

Betrouwbaarheid van deze aanbieder

Enquêtevergelijk is onderdeel van een groter bedrijf en staat als betrouwbaar te boek. Wel is het belangrijk om voor jezelf na te gaan, of het aanmaken van een account hier zinvol is. Het feit dat gegevens worden doorgestuurd aan derden maakt dat je beter direct een account aan kunt maken bij deze partijen. Zo verdien je meer en zijn je gegevens direct bij de juiste partij, in plaats van dit via een tussenpartij te moeten laten verlopen.

 

Conclusies uit deze Enquêtevergelijk review

In deze Enquêtevergelijk review kwamen verschillende zaken aan bod. Het aanmaken van een account op Enquêtevergelijk.nl is eenvoudig. Daarbij kan Enquêtevergelijk.nl als een betrouwbare partij gezien worden. Een belangrijk nadeel aan deze partij is het feit, dat er enkel een overzicht geboden wordt van beschikbare enquêtes. Gegevens worden vervolgens doorgestuurd, waarmee je een deel van de marge op de enquêtes verliest. Op basis hiervan kan de conclusie getrokken worden, dat het slimmer is om direct een account aan te maken bij de partijen waarnaar je gegevens worden doorgestuurd.

https://enqueteplein.nl/review/enquetevergelijk-nl/