Teston Esdasdsa
Image default
Media

Laat je creativiteit de vrije loop bij deze geluidsstudio in hartje Amsterdam

Wanneer je aan een creatief concept gaat beginnen waarvoor audio-opname nodig is, zal een geluidsstudio de uitkomst bieden. Hier kun je ongestoord aan de slag gaan en jouw creativiteit de vrije loop laten. Geheid dat jouw project een fantastische invulling krijgt! Werk je aan een radiocommercial, film of aan de ontwikkeling van een app? Parkstudio is een opname- en geluidsstudio in Amsterdam waar je hiervoor uitstekend terecht kunt. Niet alleen bieden ze een geluidsstudio met alle benodigdheden, maar zijn ook graag jou partner voor de ontwikkeling ervan. Zij zijn namelijk een ware specialist en voorzien je graag van deskundige hulp!

Een high end opname- en geluidsstudio

ParkStudio is een high-end opname- en geluidsstudio gelegen in hartje Amsterdam. Zij hebben drie high end studioruimtes beschikbaar voor jouw project. Ga hier aan de slag met de beste audio om jouw app, commercial of bijvoorbeeld film naar een hoger niveau te tillen. De specialisten van deze geluidsstudio in Amsterdam helpen je vervolgens graag met het opnemen van voice-overs, het toevoegen van foley en sound effects. Deze hebben zij volledig zelf gemaakt of komen uit hun sound library. ParkStudio biedt je de combinatie high end van muziek en sound design van de beste kwaliteit. Ze zijn namelijk niet voor niets een award-winnende geluids- & audio post productie studio! Hun specialisme zit hem in TV en radiocommercials, sound design, muziek compositie, voice-over opnames,  regie & podcasts.

Een uitstekende ligging

Jouw audio is in goede handen bij de ervaren en creatieve sound designers van ParkStudio. Ben je van plan om een bezoekje te brengen? Dan heb je geluk, want de geluidsstudio is zeer eenvoudig te bereiken. Het heeft namelijk een uitstekende ligging in Amsterdam – het bruisende hart van Nederland. Bekijk alvast enkele van hun afgewerkte projecten om een beeld te krijgen van wat zij voor jou kunnen betekenen. Ga gerust eens langs of maak een afspraak wanneer je geïnteresseerd bent!

https://parkstudio.com/nl/