Premie zorgverzekering 2019

Bent u tevreden met uw zorgverzekering, of vraagt u zich af of het toch niet beter kan? Een goede zorgverzekering, afgestemd op uw zorgwensen, geeft u de mogelijkheid om het meeste uit uw zorgverzekering te halen. Daarbij verwacht u vanzelfsprekend een goede klantenservice en u wilt voor dit alles geen torenhoge premie hoeven betalen. Bij Salland zetten we ons elk jaar in om ervoor te zorgen dat onze zorgverzekering aan alle eisen voldoet. Bij ons profiteert u van een scherpe premie voor de zorgverzekering en profiteert u van de beste zorg in de provincies Overijssel en Gelderland.

Goed verzekerd met Salland

Als regionale zorgverzekeraar is Salland actief in Gelderland en Overijssel. Dit heeft als groot voordeel dat wij ons in deze specifieke omgeving kunnen richten op de kwaliteit van de zorg. Hiervoor maken wij goede afspraken met verschillende zorgverleners. Zo zorgen we ervoor dat de premie betaalbaar blijft, maar ook dat zorg beter op elkaar afgestemd wordt, zodat wachtlijsten korter worden. Salland is niet gericht op het maken van winst en investeert het grootste deel van uw zorgpremie direct in de zorg. Op deze manier kunnen we elk jaar weer veel bereiken als het gaat om het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg. 

Basispakket

Wie in Nederland woont is verplicht om in elk geval een basisverzekering af te sluiten. Hiermee wordt de meest noodzakelijke zorg vergoed, zoals spoedeisende hulp of een afspraak met de huisarts. Als u hiernaast vrijwel geen gebruik maakt van andere zorg, dan is een basiszorgverzekering voldoende. Anders kunt u beter kiezen voor het afsluiten van een aanvullende zorgverzekering, die wel de zorg dekt waarvan u gebruik maakt. Bij Salland heeft u hierin een ruime keuze. Wij bieden vijf verschillende aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Kijk voor meer informatie over het basispakket zorgverzekering op onze website, of neem contact met ons op.

https://www.salland.nl/