Teston Esdasdsa
Image default
Groothandel

Kies zelf de maat, grootte en vorm van uw PET-fles

In de webshop van PET Power heeft u de mogelijkheid om zelf de vorm, grootte en het materiaal van uw PET-fles te kiezen. Dit is natuurlijk ideaal voor bedrijven uit allerlei verschillende sectoren. Bovendien profiteert u ook nog van een uitstekende kwaliteit, dankzij het strenge productieproces dat elk product doorloopt. Tel daar de voordelen van het duurzaamheidsprogramma bij op en er valt eigenlijk niks meer te klagen. Benieuwd wat dit bedrijf voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website.

Ontdek de handige configurator

Bij PET Power kunt u een PET-fles of pharma bottles bestellen in alle soorten en maten. Met de keuze uit meer dan 700 verschillende soorten flessen of potten en nog eens 300 sluitingen, vindt u hier voor ieder product wel een geschikte verpakking. Het samenstellen van uw ideale PET-fles is heel eenvoudig dankzij de configurator op de website. In deze tool selecteert u op basis van verschillende filters de eigenschappen waar uw verpakking aan dient te voldoen. Vervolgens plaatst u het eindresultaat in uw winkelwagen, waarna deze specialist aan de slag gaat met het produceren van het ontwerp. En dat alles zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen.

Kwaliteit staat voorop

Hoewel het misschien simpel klinkt, gaat er een hoop vooraf aan het produceren van PET-verpakkingen. Dit geldt met name voor de hoogwaardige pharma bottles. Pharma bottles zijn flessen die in de medische sector worden gebruikt voor het verpakken van geneesmiddelen. Deze flessen dienen aan hoge kwaliteitseisen te voldoen en vooral het steriliteitsniveau is erg belangrijk. Dat is dan ook de reden dat ze bij PET Power worden geproduceerd in een speciale cleanroom. Hiermee garandeert het bedrijf dat de pharma bottles medisch steriel zijn en kunt u ze met een gerust hart gebruiken. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan contact op met dit bedrijf.