Testonesdasdsa

Egalisee Bestratingen verwelkomt u graag als nieuwe klant

Welkom bij Egalisee Bestratingen, dé betrouwbare partner als een gazon aanleggen in Breda op uw wensenlijstje staat. We vertellen u waarschijnlijk niets nieuws als we zeggen dat het aanleggen van een gazon specialistenwerk is. En dat begint al bij het zorgen voor een stabiele bodem en een goed werkend afwateringssysteem.

Grasmat of graszoden?

De vakmensen van Egalisee Bestratingen kunnen onder meer de volgende soorten gazon voor u in orde maken: grasmatten of graszoden, zogenoemde big slaps, een gezaaide grasmat en een kunstgrasmat. Iedere stijl heeft vanzelfsprekend zowel voor- als nadelen. Afhankelijk van het soort tuin dat u heeft en de grootte ervan is het ene gazon net iets meer geschikt dan het andere. In het geval van graszoden, bevelen we aan na de aanleg er een dag of vijftien niet op te lopen. Het kost even tijd voordat een en ander is vastgegroeid. Na die eerste twee weken is het essentieel regelmatig te sproeien en maaien. Wordt het gazon gezaaid dan kan het onderhoud beginnen na een week of vier/vijf. 

Bestrating nodig?

Een oprit, stoep, parkeerterrein, terras, tuinpad of trap. Egalisee Bestratingen is thuis in al deze bestratingsvormen. Als u met ons in zee gaat, kunt u rekenen op het volledige pakket. Oftewel we klaren de klus van begin tot eind. Daarbij gebeurt alles in goed overleg. We helpen u bij het kiezen van een passende steen- of tegelsoort. En we overleggen welke mogelijkheden er zijn qua grootte en vorm van de bestrating. U ziet het bestrating in Etten Leur kunt u met een gerust hart overlaten aan het team van Egalisee Bestratingen. Om u een indruk te geven van werk waar wij trots op zijn, kunt u klikken op ‘projecten’. Dan krijgt u hopelijk een goede indruk van wat wij kunnen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, vraag dan een offerte aan. Voor rechtstreeks contact kunt u bellen met Anton Baremans (06-53650609) of met Bas Beekers (06-38932453).

https://www.egaliseebestratingen.nl/