Teston Esdasdsa
Image default
Particuliere dienstverlening

Een lensimplantaat leidt tot brilonafhankelijkheid

Denkt u erover om binnenkort brilonafhankelijk te zijn? Of wilt u geen gedoe meer met harde of zachte lenzen? Kies dan voor een professioneel lensimplantaat, zodat u het gemak ervaart van goed zicht, altijd en overal. Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag biedt de deskundigheid en professionaliteit om succesvol een lensimplantaat toe te passen. U vindt deze instelling in de polikliniek oogheelkunde van het Medisch Centrum Haaglanden. Wanneer u langskomt, kijken ze met u nauwgezet naar de mogelijkheden die de behandeling biedt en wat de beste voor u zou kunnen zijn. De professionele en ervaren oogartsen die hier werkzaam zijn, gebruiken de modernste apparatuur om uw behandeling veilig en succesvol uit te voeren. U kunt hier dus met een veilig gevoel langskomen voor uw lensimplantaat.

Kies voor het Artisan of Artiflex lensimplantaat

Het is belangrijk dat u goed zicht heeft, daar is immers iedereen het over eens. Het is echter begrijpelijk dat traditionele middelen, zoals brillen en tegenwoordig ook contactlenzen, soms uw dagelijks leven enigszins beperken. Lezen in bed, douchen, sporten, naar het zwembad; het zijn zaken waar een bril en contactlenzen niet altijd goed van pas komen. Bij Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag kunt u terecht voor een lensimplantaat die dit soort problemen verhelpt en waardoor u volledig brilonafhankelijk wordt. U kiest hier voor het Artisan of het Artiflex lensimplantaat. Kort gezegd wordt bij de Artisan-variant een incisie van vijf of zes millimeter gemaakt die later gehecht wordt. Bij de Artiflex-implantaat is de incisie 3 millimeter. In dit geval herstelt de incisie snel, zonder dat er een hechting nodig is. Ook is uw zicht hierbij direct goed, terwijl het bij de Artisan-behandeling een tijdje duurt.

U wordt volledig op de hoogte gesteld

Wilt u, in plaats van een lensimplantaat, een ooglaserbehandeling laten doen? Ook dit is mogelijk bij Refractiecentrum Haaglanden. U krijgt bij iedere behandeling uiteraard het beste advies van de oogartsen en u bent volledig op de hoogte van de methoden. Dankzij de zogenaamde Quickscan van deze instelling, weet u zeker dat de juiste behandeling wordt toegepast, met als gevolg dat dit u rust en zekerheid geeft.

https://www.refractiecentrum.nl/

Gerelateerde artikelen

Hier wint u waardevol onafhankelijk hypotheekadvies in nabij Den Bosch

Wilt u een degelijke cementdekvloer laten plaatsen?

Met de zoekopdrachtservice vindt u altijd dé goedkope 45 km auto waar u naar op zoek bent